2777
2789

من امسال دارم میرم دانشگاه یه شهر دیگه

پدر مادرم از بچگی جلوی من تا همین الان دعوای فیزیکی کردن و من پر از تروما و ترس های وحشتناکم😔

چطوری برم خوابگاه و به این فکر نکنم که دارن همدیگرو میزنن؟😔من درونم نابود شده و نمیتونم یه شهر دیگه برم... شهر خودمم قبول نمیشم

4سال پشت کنکورم بهم نگید بازم بمون😔حالم بده

عزیزم اگه شما باشی میتونی جلوشونو بگیری؟‌

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید فراری باشی ازون خونه.نه اینکه بچسبی بهشون....تو حق سالم زندگی کردن با روان سالم داری....بهتره یه مدت دور بشی...میبینی حالت چقدر بهتر میشه

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
من حداقل جلوشونو میگیرم بعضی وقت نمیدونم دلم اروم نیس

نمیدونم چی بگم واقعا🥹 حق داری 

ولی اصلا شاید تنها بشن رابطشون بهتر بشه

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

مطمئن باش نمیزنن همو توخوابگاه و دانشگاه .الکی تو ذهنت برای خودت  ترس درست نکن .

اتفاقا میری کلی حسو حال قشنگ تجربه میکنی .و خوشا بحالت که آرزوی خیلیارو بدست آوردی .اتفاقا میری پخته تر میشی .

اما بنظرم ترست بیشتراینه که نباشی و باز توخونه باهم دعوا کنن 

برو برس به درس و دانشگات اونا زندگیشون و انتخابشون همینه راهشون‌ مشخصه

مثلا بمونی تا صد سال دیگم خاستن همو بزنن و فوش بدن تو میخای از همه چی وهمه چیزت بزنی که مبادا همو نکشن؟! ولشون کن سالم نیستن که توام کنارشون مریض روحی میشی