2777
2789
عنوان

سگمو زدم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 79 پست
میشه اول بگی چند سالته تا من بهت توضیح بدم.

😑😑😑😑😑😂😂😂😂😂مرسی یا حس هیلی خنگ بوونی که توم بود رو ده برابر. بیشتر کردی تو روحم مونددددد این اثرررر😭😭😭😭😂۱۸

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑😑😑😑😑😂😂😂😂😂مرسی یا حس هیلی خنگ بوونی که توم بود رو ده برابر. بیشتر کردی تو روحم مونددددد ای ...

ن فکر کردم یا ۱۳ .۱۴ سالته یا یه خانم ۴۰.۵۰ ساله هستی

اشکال نداره .

پاپ لقب رهبرکاتولیکاس

هنوز ارزش داری خیلی برام ...

ن فکر کردم یا ۱۳ .۱۴ سالته یا یه خانم ۴۰.۵۰ ساله هستیاشکال نداره .پاپ لقب رهبرکاتولیکاس

خاک تو سرم واقعا.

تو سنی ام که باید اطلاعاتم بالا باشه یا حداقل در حال کسب اطلاعات.. من راجب خیلی چیزا نمیدونم حتی همین دبن خودمون چ برسه مسیحیت.. راجب فلسفه.. انواع موسیقی ها‌.. اسم خواننده ها و بازیگر هایی که همه جا پره و من خجالت میکشم بگم نمیشناسم.. مارک های خیلییییییی مشهور لباس.. هیچیی.. با اینکه همش تو ایسنتام.. چرا اینجوریم؟باید چیکار کنم تا اطلاعاتم بره بالا؟نمیشه که بشینم جمله جدید بنشوم مث خنگا بگم این چیه این چیه.. شما که مجازید رد میشید میرید تو دنیا واقعی معذبم:((

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

خاک تو سرم واقعا.تو سنی ام که باید اطلاعاتم بالا باشه یا حداقل در حال کسب اطلاعات.. من راجب خیلی چیز ...

من اینستا ندارم

منم نمیدونم! خیلی چیزا هس که نمیدونم!

چیزیو که ندونم مطالعه میکنم و راحت میگم نمیدونم

هنوز ارزش داری خیلی برام ...