چند ساله جاری هستیم اما ازش خوشم نمیاد مثلا میخواد باهام صمیمی بشه اما بیشتر گند میزنه اومده خونم از تمام حرف های که بقیه جاریا پشت سرم گفتن رو بهم گفت منم رو این حساب دلم نمیخاد صمیمی بشه چون ممکنه منم ناخواسته یه حرفی بزنم ۴۰ برابرش رو بده تحویل بقیه بنظرتون چجوری روابط رو کم کنم اون میاد خونم من نمیرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سخت نیست امتحان کن.غیبت کردن گناه بزرگیه یکم راجب این گناه بخون اونوقت گفتنش برات راحت میشه...در ضمن از قدیم گفتن حرفتو کجا شنیدی ،اونجا که حرف دیگران رو شنیدی
وقتی خواهرشوهر غیبت شما رو میکنه انگار ی تیر ب سمت شما پرتاب میکنه ولی ب شما نمیخوره ولی وقتی جاریت برات خبر میاره ک فلانی داره غیبتت میکنه انگار اون تیری ک خواهرشوهرت زده و رو زمین افتاده رو مستقیم میکنه تو قلبت