2777
2789
عنوان

با کارزار طنز نسازید این احمقانه ترین کاره ممکنه😌

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 71 پست
درشرفم.. نیازی ب اجازه نیست بهرحال تصمیمی بوده که گرفته شده

میگم یعنی اگه تفکراتش مثه خودت نیست طلاق بگیر و راحت شو

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

سلام عزیزم خوبی😔

شرمنده مزاحمتون شدم

من شوهرم میخواد جدا شیم

سر دلایل خیلی مسخره از نظرم

الان بچم کوچیکه

شنیدم تا ۷ سال حضانتش با خودمه 

و بعد از ۷ سال هم اگه وابسته باشه میدن بهم

درسته یا نه؟

من خیلی نگرانم

و شما درمورد قرارهای ملاقات میدونید از چه سنی یک روز میره پیش پدرش یا نه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی😔شرمنده مزاحمتون شدممن شوهرم میخواد جدا شیمسر دلایل خیلی مسخره از نظرمالان بچم کوچیک ...

سلام اطلاعی ندارم عزیزم بهتره با ی وکیل حاذق مشورت کنین

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
سلام عزیزم خوبی😔شرمنده مزاحمتون شدممن شوهرم میخواد جدا شیمسر دلایل خیلی مسخره از نظرمالان بچم کوچیک ...

سلام اطلاعی ندارم عزیزم بهتره با ی وکیل حاذق مشورت کنین

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
قبل بررسی دادگاه، بشینه با شوهرش صحبت کنه، اگه به تفاهم رسیدن چه بهتر، نرسیدن برن طلاق بگیرن، شما م ...

خودتون خندتون نمیگیره اسم نفقه میارید؟

فرض کن یه دختری پدرو مادرش فوت کردن فلذا خونه ای نداره 

سرکار هم نمیره چون شوهرش خوشش نمیومده 

مهریه هم که کی داده کی گرفته 

اونوقت اون دختر بدبخت با چندرغاز نفقه چطور زندگی بچرخونه؟

خودتون خندتون نمیگیره اسم نفقه میارید؟فرض کن یه دختری پدرو مادرش فوت کردن فلذا خونه ای نداره سرکار ه ...

کدوم زنی میتونه دادخواست طلاق بده مگر اینکه مدرکی داشته باشه اعم از اعتیاد و کتک ،که در اکثر مواقع قاضی مهربون توصیه به کنار اومدن و سازش میکنن 

در 90 درصد مواقع زنا مجبورن تن به مهرم حلال جونم آزاد بدن  

قبل بررسی دادگاه، بشینه با شوهرش صحبت کنه، اگه به تفاهم رسیدن چه بهتر، نرسیدن برن طلاق بگیرن، شما م ...

خودتون خندتون نمیگیره اسم نفقه میارید؟

فرض کن یه دختری پدرو مادرش فوت کردن فلذا خونه ای نداره 

سرکار هم نمیره چون شوهرش خوشش نمیومده 

مهریه هم که کی داده کی گرفته 

اونوقت اون دختر بدبخت با چندرغاز نفقه چطور زندگی بچرخونه؟

خانمهای عزیز لطفا در کارزار (حمایت از حقوق زنان در پرداخت مهریه و جلوگیری از فرار مالی مردان) شرکت کنید و خیلی حمایتش کنید. این کارزار در مورد منع نقل و انتقال مال توسط مردان قبل پرداخت مهریه هست. که با اینکار خیلی حقوق زنان را پایمال کردند. با این حقی که دارند حق تصنیف هم بی معنی میشه چون هرچی میخرن میزنن به اسم اینو اون و دیگه چیزی به نامشون نیست که قانون طبق حق تصنیف به زن بده. ما در این کارزار از نمایندگان مجلس می‌خواهیم قانونی تصویب کنند که تمامی نقل و انتقالات اموال مردانی که تا پیش از پرداخت مهریه اقدام به انتقال مال به نام مادر و خواهر خود کرده‌اند، باطل و لغو  شود. #حمایت_از_حقوق_زنان_در_پرداخت_مهریه #حقوق_زنان #حمایت_از_بانوان 

خانوما امضا هامون باید تو دوماه به ۵۰۰۰ تا برسه تا صدامون به گوش مجلس برسه پس تا میتونید امضا جمع کنید.