کارزار مردان متجاوز گر کجا باید امضا بشه؟ مردایی که اجازه خروج از کشور رو بهت نمیدن.. مردهایی که حق طلاق با اون هاست... مردهایی که برتری رو از ان خودشون میبینن و اعتقادی ب حقوق برابر ندارن..مردهایی که شهادت دوخانم رو برابر یک اقا میبینن.. مردهایی که حتی واسه تقصیم ارث خواهر رو کمتر از برادر میبینن.. مردهایی که اعتقاد دارن و تصویب کردن دیه ی اقا دوبرابره ی خانمه...
کارزار اصلی علیه اقایوون باید تصویب بشه
ای برابریه اصلیه بدون هیچ شبهه ای
کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
درشرفم.. نیازی ب اجازه نیست بهرحال تصمیمی بوده که گرفته شده
میگم یعنی اگه تفکراتش مثه خودت نیست طلاق بگیر و راحت شو
🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن(انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خانمهای عزیز لطفا در کارزار (حمایت از حقوق زنان در پرداخت مهریه و جلوگیری از فرار مالی مردان) شرکت کنید و خیلی حمایتش کنید. این کارزار در مورد منع نقل و انتقال مال توسط مردان قبل پرداخت مهریه هست. که با اینکار خیلی حقوق زنان را پایمال کردند. با این حقی که دارند حق تصنیف هم بی معنی میشه چون هرچی میخرن میزنن به اسم اینو اون و دیگه چیزی به نامشون نیست که قانون طبق حق تصنیف به زن بده. ما در این کارزار از نمایندگان مجلس میخواهیم قانونی تصویب کنند که تمامی نقل و انتقالات اموال مردانی که تا پیش از پرداخت مهریه اقدام به انتقال مال به نام مادر و خواهر خود کردهاند، باطل و لغو شود. #حمایت_از_حقوق_زنان_در_پرداخت_مهریه #حقوق_زنان #حمایت_از_بانوان
خانوما امضا هامون باید تو دوماه به ۵۰۰۰ تا برسه تا صدامون به گوش مجلس برسه پس تا میتونید امضا جمع کنید.