2777
2789
عنوان

با کارزار طنز نسازید این احمقانه ترین کاره ممکنه😌

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 71 پست
و اون اقایی که زرنگی میکنه و تمام اموالو منتقل میکنه و خانم اگر خدایی نکرده سروصدا کنه به بی عفتی خو ...

اره هست، خودشون چک میکنن اگه از یکسال قبل این اموال منتقل شده باشه دادگاه متوجه میشه و بنفع زن میشه

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

وقتی زن به وظایف زناشویی عمل نکنه پس چرا با مرد زندگی میکنه و توقع داره از لحاظ مالی تامینش کنه؟ تو ...

من بشخصه برام همین سوال پیش میاد که چرا خانم تمکین نمیکنه و دلایل رو بررسی میکنم ..اما باز هم راه فرار برای اقایوون بیشتره طبق تجربه عرض میکنم

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین که مرد عملا نون اور حساب میشه ولی یک خانم نه جای تفکر داره... چه استدلال عجیبی

خوشت میاد از حقوقت بجای پس انداز، برای خرج خونه استفاده کنی؟ والا شما عجیبی 

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

یه مشت پسر پرنسسعلی درست کردن اون کارزار سربازی دخترا رو افرین اسی حرفات خوب بود

نمیدونم این چه جوی هستش که همش تکرار میکنین.... این پرنسس رو میشه اول هر اسمی گذاشت. حرمت اسم و صاحب اسم رو نگه دارین... کاری به این نداشته باشین که خیلیا میگن و همه میگن منم بگمیکم فکر کنید پشت این کم کردن حرمتا جیه

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

نمیدونم این چه جوی هستش که همش تکرار میکنین.... این پرنسس رو میشه اول هر اسمی گذاشت. حرمت اسم و صاحب ...

منظور از هر علی که امام علی نیست 

من خودم نواده امام علی هستم به ایشون توهین نمیکنم و امام علی که مرد واقعی بودند مثل این پسرای لوس الان نبودند

ولی این کلمه رو تو جامعه پرنسسعلی میگن منم باید مثل جامعه حرف بزنم تا دیگران متوجه منظورم شند 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

خوشت میاد از حقوقت بجای پس انداز، برای خرج خونه استفاده کنی؟ والا شما عجیبی

بله زندگی مشترک داشته باشم قطعا این کارو میکنم..درعوض استقلال دارم برای خروج از کشور ..توانایی دارم که چرخه زندگی دست بگیرم.. مشورت بگیرم نه اطاعت کنم.. بنظرم نتیجه ای نداره صحبتامون شب خوش

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
منظور از هر علی که امام علی نیست من خودم نواده امام علی هستم به ایشون توهین نمیکنم و امام علی که مرد ...

قربون جدت بشم اخه... شما پس تکرار نکن. شاید شما بی منظور بکی. اما اونیکه این کلمه و کلمات مشابهش رو ساخته و ترند اینستا کرده کاملا هدف داشته

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

من بشخصه برام همین سوال پیش میاد که چرا خانم تمکین نمیکنه و دلایل رو بررسی میکنم ..اما باز هم راه فر ...

قبل بررسی دادگاه، بشینه با شوهرش صحبت کنه،  اگه به تفاهم رسیدن چه بهتر، نرسیدن برن طلاق بگیرن، شما میگی زن رو نان اور نمیدونن و این بده! بعد دنبال نفقه ای؟ شما خودت باید تو حقوق برابر خرج خونه رو هم بدی، نفقه پیشکش، و تو حقوق برابر اون وظیفه است دیگه، نه لطف

قربون جدت بشم اخه... شما پس تکرار نکن. شاید شما بی منظور بکی. اما اونیکه این کلمه و کلمات مشابهش رو ...

کوچه علی چپ هم که میگن هدفی داشتن از ساختنش؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

قبل بررسی دادگاه، بشینه با شوهرش صحبت کنه، اگه به تفاهم رسیدن چه بهتر، نرسیدن برن طلاق بگیرن، شما م ...

وقتی اقایی توان اینه داره که منع کنه شمارو از اشتغال از تحصیل پس باید نفقه پرداخت بکنه.. اما اگر ب مشکل بخورند و خانم ترک خونه بکنه اون نفقه زیرسوال میره.. و دراون مذت هم خانم اجازه کار نداره و ب اصطلاح تا تکلیف مشخص بشه .. غونوقت اقا تو محیط کارش مشغوله .. این تبعیض نیست پس چیه.. من تمام این هارو با پوست و گوشت و استخوونم لمس کردم🥺

بله زندگی مشترک داشته باشم قطعا این کارو میکنم..درعوض استقلال دارم برای خروج از کشور ..توانایی دارم ...

شما الان دنبال نفقه و مهریه بودی، بعد ناراحتی که بعضیا ممکنه نفقشون در قبال رابطه نداشتن عمدی قطع بشه! کسی که دنبال برابریه نباید دنبال مهریه و نفقه و ... باشه، باید دنگ خودشو تو زندگی بپردازه،  همه چی نصف نصف، نکنه هم مهریه میخوای هم اینکه حقوقتو خرج زندگی نکنی هم بقیه حقوق؟ در قبال اون حقوق فک کنم باید مهریه رو ببخشی عزیز من، قانونا مردم میتونن کل حقوق رو داشته باشن ولی شرایط خاص خودشو داره

شما الان دنبال نفقه و مهریه بودی، بعد ناراحتی که بعضیا ممکنه نفقشون در قبال رابطه نداشتن عمدی قطع بش ...

بالاتر توضیح دادم خوب مطالعه کنید

وقتی اقایی توان اینه داره که منع کنه شمارو از اشتغال از تحصیل پس باید نفقه پرداخت بکنه.. اما اگر ب م ...

الان طلاق گرفتی؟ اگه نگرفتی شرط ادامه زندگی رو گرفتن حق کار و تحصیل و اینا باشه، چطور خانواده ها بهش اجازه دادن این کارا رو کنه

کوچه علی چپ هم که میگن هدفی داشتن از ساختنش؟

من خودم چون روی حرمت بعضی اسامی حساسم این جمله رو هم به کار نمیبرم

الان طلاق گرفتی؟ اگه نگرفتی شرط ادامه زندگی رو گرفتن حق کار و تحصیل و اینا باشه، چطور خانواده ها بهش ...

درشرفم.. نیازی ب اجازه نیست بهرحال تصمیمی بوده که گرفته شده