2777
2789
عنوان

با کارزار طنز نسازید این احمقانه ترین کاره ممکنه😌

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 71 پست
حالا فکر کردی با این کارزار الان چیزی تصویب میکنن به نفع مردها یا به نفع زنها

نه اصلا ب فکر تصویب نیستم فکر جای تامله برام

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون تاپیک داشتم مینوشتم براتون قفل شدمنظور از هر علی که امام علی نیست من خودم نواده امام علی هستم به ...

منظورتو برسونی؟ مثلا بگی پسرا بی غیرت شدن منظورت رو نمیرسونه؟

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

همون دینی که دیه زن رو نصف دیه مرد تعیین کرده مرد رو موظف به پرداخت نفقه به همسر و فرزندان کرده و زن ...

منبع اطلاعتون؟ کافبه فقد یکبار فقد یکبار دادگاه خانواده سر بزنین اونوقت متوجه حقوق بانوان میشین مادر حتی حق نداره بدون اجازه پدر فرزندو جایی ببرع

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
همون دینی که دیه زن رو نصف دیه مرد تعیین کرده مرد رو موظف به پرداخت نفقه به همسر و فرزندان کرده و زن ...

همون دیه نصف هم بنفع زن هست، چون پول بیشتری به زن میرسه 

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

منظورتو برسونی؟ مثلا بگی پسرا بی غیرت شدن منظورت رو نمیرسونه؟

از کلمه ای که رایجه استفاده کردم قصد توهین به جد خودم رو نداشتم 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

همون دیه نصف هم بنفع زن هست، چون پول بیشتری به زن میرسه

منظورتون کدوم پول بیشتره؟شفاف صحبت کنید

منبع اطلاعتون؟ کافبه فقد یکبار فقد یکبار دادگاه خانواده سر بزنین اونوقت متوجه حقوق بانوان میشین مادر ...

امروز ینفر اومد یه ابلاغیه بگیره گفت بی‌زحمت بخوم چه حکمی دادن؟ ۵۰۰ سکه مهریه براش بریده بودن، پس چرا میگفتن فقط ۱۱۴ تا بیشتر نمیدن؟ الان دادگاه یه زن رو مجبور کنه ۵۰۰ سکه بده به مرد اونوقت چه حسی داری

دیه مرد دو برابره چون هم انسانه و هم نان آور و سرپرست چند نفر دیگهاگه دقیق بخوای نگاه کنی به نفع زن ...

بعد توانایی هاشونم بیشتره؟ عقلی هم کامل تره؟ کدوم شغل تو جامع سراغ دارین که خانم نتونه انجام بده یا کدوم دانشمندی رو میشناسین که خانم ب درجه نبوغ ایشون نرسیده باشه... وا کم اساتید خانم نداریم

منظورتون کدوم پول بیشتره؟شفاف صحبت کنید

پول دیه دیگه، مرد بمیره مثلا ۲۰ هزار پول دیه است ولی زن بمیره ۱۰ هزار، خب مرد که بمیره اون ۲۰ هزار به زن میرسه

نه اصلا ب فکر تصویب نیستم فکر جای تامله برام

ببین همه اینایی که گفتی رو منم قبول دارم و اینم بهش اضافه کن چند همسری مردها ،اما چیزی که هست این که مردها هم مشکلات خودشونو دارن مثلا الان خیلی از پسرها جرات زن گرفتن ندارن چون یه سری دختر از خدا بی‌خبر فقط به فکر مهریه گرفتن هستن و کاسبی راه انداختن یا خیلی هاشون بخاطر مهریه زندانن 

متاسفانه قانون درست نداریم وگرنه این حجم از مشکلات واقعا آزار دهنده است 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

من راجع به قانون اسلام حرف زدم نه رفتار مردم

همون قانون اسلام باعث شیوع این تفکراته غلطه.. تبعیض جنسیتی

پول دیه دیگه، مرد بمیره مثلا ۲۰ هزار پول دیه است ولی زن بمیره ۱۰ هزار، خب مرد که بمیره اون ۲۰ هزار ب ...

الان یه مدتیه که برابر شده 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی