2777
2789
عنوان

دیگه ذله شدم از دست این شوهر خسیس

379 بازدید | 27 پست

ده ساله زنشم خیلی هم صرفه جو هستم خیلی کم خرج میکنم برای خودم ...البته میدونم مشکلم همین‌جاست...ولی بخدا هر موقع ازش درخواست پول کردم   اشکمو داراورده اونم اینقدر مغرورم در این زمینه خیلی کم شده مستقیم بگم پول بدهد وقتی مجرد بودم یه بار نشد به خانواده بگم پول میخوام همیشه تو کیفم پول نقد بود

واسه خونه هر چی بخوام میخره مخصوصا خورد و خوراک ولی به خودم پول نمیده چه داشته باشه چه نداشته باشم کلا اینو فهمیدم زورش میاد پول بهم بده

بخدا بچه کوچیک دارن وگرنه حتما یه کار برای خودم پیدا میکردم 

یه دختر دارم تا نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تهران زندگی میکنی پر از کاراییه که میشه توخونه انجام داد تنها راهکار برای شوهر خسیس داشتن مستقل ...

عزیزم شما کدوم تهرانی. ما تو تهرانیم ولی هیچ خبری نیس بخدا🤣

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

مشکلت اینه زورت میاد بهش بگی پول بده...وظیفشه خرجات رو تامین کنه همینه بد عادت شده..اصلا چرا رعایتشو ...

هر موقع درخواست پول کردم گریمو دراورده

یه دختر دارم تا نداره
اگه تهران زندگی میکنی پر از کاراییه که میشه توخونه انجام داد تنها راهکار برای شوهر خسیس داشتن مستقل ...

چه کاری عزیزم یکیشومعرفی میکنی

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

کجای کاری خواهران خسیس نیست 

خسیس ندیدی 😭

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️