2777
2789

سلام بچه‌ها من تقریبا دو هفته قبل عصب کشی کردم از اون موقع فکم قفل شده خیلی دردناک شده و دهانم به سختی باز میشه اونم یه ذره کامل نه فقط یکی از دوستای عزیزم تجربشو داشت که گفت مسکن بخور دردش بهتر شد دستش درد نکنه ولی هنوز قفله امروز رفتم دکتر کورتون زدم ولی بازم همونه خواستم بدونم کسی تجربه ای داره؟

نه...من هرگز نمی نالم.قرن ها نالیدن بس است.می خواهم فریاد بزنم. اگر نتوانستم سکوت می کنم.نالیدن فرزندان ماکیاولی را خشنود می کند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینو تجربه نکردم. ولی من از درد داشتم می مردم بعد فهمیدیم دکتره خنگ یادش رفته قبلش بهم آنتی بیوتیک بده  عفونت کرده بود خلاصه نمی دونم 😐 بعدش گرفتم خوردم خوب شدم. مسکن هم می خوردم ولی تا دو سه روز 

من اینجوری نشدم تو عصب کشی ولی دندون عقلم رو جراحی کردم....دور از جونت مرگ رو ب چشمام دیدم

دور از جونت خدا رو شکر که اینجوری نشدی

نه...من هرگز نمی نالم.قرن ها نالیدن بس است.می خواهم فریاد بزنم. اگر نتوانستم سکوت می کنم.نالیدن فرزندان ماکیاولی را خشنود می کند...
منم همیشه تا یکهفته درد دارم . انقدر دلم میخواد همه دندونامو بکشم ک راحت بشم 

کاش منم فقط درد دندون داشتم فکم قفل شده باز نمیشه با گریه چیزی می خورم

من اینو تجربه نکردم. ولی من از درد داشتم می مردم بعد فهمیدیم دکتره خنگ یادش رفته قبلش بهم آنتی بیوتی ...

اوه اوه چه بد

خب من فک دردهم دارم بخاطر امپول زیاده . اخه لثه های من خیلی دیر بی حس میشن بیشرفا

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸

عزیزم قصد ترسوندنتو ندارما ایشالله ک چیزی نیس ولی یکی از همسایه های ما رو دندونپزشکی مثل اینکه نفهمیده رو عصب بوده نمیدونم چطور شده ولی فکش فلج شده دیگه نمیتونه حرف بزنه

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
عزیزم قصد ترسوندنتو ندارما ایشالله ک چیزی نیس ولی یکی از همسایه های ما رو دندونپزشکی مثل اینکه نفهمی ...

یا خدا! جدی میگی؟اتفاقا دکتر عمومی که امروز رفتم پیشش تاکید داشت برو پیش دندون پزشکت ببین چه امپولی برات زده

یا خدا! جدی میگی؟اتفاقا دکتر عمومی که امروز رفتم پیشش تاکید داشت برو پیش دندون پزشکت ببین چه امپولی ...

نگران نباش ایشالله ک چیز خاصینیس این همسایه ما دکترش قبل عصب کشی ازش ی عکس نخواسته بود از دندوناش ببینه روعصبه یا نه،بیچاره خونه نشین شده،حالا شما پیش دکترت برو ازش بپرس دلیلشو

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
نگران نباش ایشالله ک چیز خاصینیس این همسایه ما دکترش قبل عصب کشی ازش ی عکس نخواسته بود از دندوناش بب ...

حالا یعنی میخواد چیکار کنه بنده خدا؟شکایت نکرده؟درمان نداره دیگه؟گریهههه

من يه دوستام يه بار خميازه كشيد فكش قفل شده بود چون بيش از حد باز كرده بود دهنشو شمام فكر ميكنم موقع عصب كشى دهنتونو بد باز نگه داشتين كه فك قفل شده . دوستم رفت بيمارستان بيهوشش كردن فكشو چند بار باز بسته كردن خوب شد 

حالا یعنی میخواد چیکار کنه بنده خدا؟شکایت نکرده؟درمان نداره دیگه؟گریهههه

راستش نمیدونم خیلی خبر ندارم از جزییات دیگش ولی بیچاره از زندگی افتاده دیگه ،ایشالله ک زود خوب شی عزیزم

من يه دوستام يه بار خميازه كشيد فكش قفل شده بود چون بيش از حد باز كرده بود دهنشو شمام فكر ميكنم موقع ...

منم فکر کنم آخرش کارم به بیمارستان بکشه