2777
2789
عنوان

نیش و کنایه های مادرشوهرم

153 بازدید | 2 پست

مامانش هفته پیش  به من تیکه انداخته منم ناراحتم 

حالا یه مهمونی با دوستاش گرفتن به منم گفته بیام خونه دوستش ولی اصلا دلم نمیخواد برم 

شوهرمم میگه بری بهتره منم گفتم بخاطر حرفاش ناراحتم از طرفیم بعید نیست برم اونجا دوباره بهم تیکه بندازه 

شوهرمم باهام بحث میکنه که تو بخاطر یه حرف اگه دوری بندازی و این کارارو بکنی عاقبت خوبی نداره 

خوبه منم با خانوادت اینکارو بکنم و...

منم بخاطر این حرفاش گفتم میام مهمونی 

ولی انقدر ناراحت بودم و حالم بد بود و گریه میکردم شوهرم زنگ زد گفت به مادرش گفت بهار نمیاد و کار داریم و یه بهانه آورد 

من واقعا حرفاش آزارم میده تیکه هاش اذیتم میکنه 

منم یه آدمیم که یکی اینکارارو بکنه خیلی فاصله میگیرم ازش یعنی تا نیاد معذرت خواهی نکنه من فاصلمو حفظ میکنم اصلا درونم نسبت به اون آدم بی اعتمادی شکل میگیره و ناخودآگاه میبینمش احساس خطر میکنم 

حالا شما بگین جای من بودین چکار میکردین

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶

اگر فکر کردی مادرشوهر ازت مغذرت خواهی میکنه اشتباه کردی مگر طلاق پسرش از شما معذرت خواهی کنه

برو مهمونی وبهش بگو از حرفاش ناراحت شدی

شوهرتم ک بهت گفت باخانوادهت ایت کارو بکنم خوبه؟مطمینن باش ی روزی این کار رو میکنه 

معلوم میشه شما تازه عروسی و فعلا نازت برای شوهرت خریدار داره و فعلا شوهرت ابرو داری میکنه ولی فردای وجود نداره 

اگر فکر کردی مادرشوهر ازت مغذرت خواهی میکنه اشتباه کردی مگر طلاق پسرش از شما معذرت خواهی کنهبرو مهمو ...

محاله برم مهمونی 

من وقتی قهر میکنم انقدر سنگینه که حد نداره 

مادرشوهرم زبونش نیش داره 

پیش اومده که عذرخواهی کنه 

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.