2777
2789

سگ به واق واق کردن عادت داره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی من برخلاف بقيه کاربرا

خیلی ناراحت میشم

چند روز پیش سر یه قضیه میدونم خاله های شوهرم پشت سرم حرف زدن هنوز دارم خودمو میخورم ازشون متنفر شدم فردا هم که میخوام اجبارا ببینمشون اعصابم داغونه 

ولی من برخلاف بقيه کاربراخیلی ناراحت میشمچند روز پیش سر یه قضیه میدونم خاله های شوهرم پشت سرم حرف زد ...

منم دقیقا دختر خاله همسرم پشتم بد گفته پسرم اونجا بود حرفشونو شنیده به من گفت 

خیلی ناراحت شدم 

حالا این وسط شوهرم کلی پسرمو دعوا کرد که چرا اومدی گفتی بیشتر عصبانی شدم

من قبلاً خیلی ناراحت میشدم ولی الان دیگه برام مهم نیست حتی شده گاهی تو جمع مثلاً یکیشون گفته فلانی پشت سرت اینو گفت

سریع میگم خوب کرده گفته ، شاید از بار گناهان من  ی کم کمتر شه 

منم دقیقا دختر خاله همسرم پشتم بد گفته پسرم اونجا بود حرفشونو شنیده به من گفت خیلی ناراحت شدم حالا ا ...

خاله شوهرم علاوه بر این که از من بد گفتن سر یه قضیه دیگه که به اون ربطی نداشته با شوهرم هم دعوا کردن هفته پیش کلی به هم دیگه حرف گفتن من گفتم دیگه شوهرم سرعقل میاد میفهمه که غلام حلقه به گوش اونا نمیشه بعد دیشب گفت رفتم از خاله سر زدم براش غذا برددم

اعصابم بهم ریخت که یک هفته اس اعصاب و روان من بهم ریخته باورت میشه شوهرم بخاطر حرفهایی که زده گریه کرده که اونم پسرم گفت بعد به هفته نکشیده باز رفته دنبال اونا

خاله شوهرم علاوه بر این که از من بد گفتن سر یه قضیه دیگه که به اون ربطی نداشته با شوهرم هم دعوا کردن ...

چه بد با شوهرت حرف بزن که طرفتو نگه داره 

تو ایران روابط طوریه که خاله شوهر هم نقش مادرشوهر و بازی میکنه

حالا من یکسال بود سر جریانی با این دختر خاله قهر بودم شوهرم هم اصلا سلامش نمی‌داد 

بعد انقد از این و اون پیغام فرستاد که الان یه ماهه به زور یکم باهاش خوب شدم 

الآنم این حرفو گذاشته تو کاسه ام