2777
2789
عنوان

مدیریت دعوای بچه ها

75 بازدید | 10 پست

ماناهایی که دوتا بچه مخصوصا با جنس مخالف دارید لطفا بیاید بهم کمک کنید . از تجربتون بهم بگید .من باید چیکار کنم واقعا درمونده شدم . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم ۱۱ سالشه و پسرم ۷ سالش . 

پسرم تنها خیلی خوب و آروم و عاقله ولی وقتی دخترم باشه بدجوری اذیت میکنه .یعنی سر به سر دخترم میذاره اونم توی سن بلوغ و خیلی جیغ جیغو هست طوریکه پسرم فقط میره سمتش اون جیغ میزنه و پسرم بدتر میکنه و خلاصه دعوا میشه .

خودتو قاطی دعواهاشون‌نکن.طرف هیچکدوم‌رو‌نگیر

اصلا نمیشه .باور کنید نمیشه . مثلا ده دقیقه نرم ولی آخر انقدر دخترم جیغ میزنه و اینا مجبور میشم بگم پسرم نکن  . دخترم اصلا بلد نیست چیکار کنه مثلا اگر کس دیگه ایی بود حتما میزد  ولی این  نمیزنه ولی دیگه پسرم ولش نمیکنه انقدر اذیت نیکنه که اونم با فریاد و جیغ مثل عدر میخوام یه آدم دیوونه میوفته و میزنه اونم کم فقط جیغ میزنه بیشتر . 

طوری جیغ میزنه آدم فکر میکنم مار کبری نیشش زده .

پسرم چند تا حرکت بی ادبی یاد گرفته و نقطه ضعف خواهرش دستشه اونا رو انجام میده و بعد دخترم جیغ دادو فریاد .قشنگ مثل بچه دوساله ،چشماشو میماله و گریه میکنه . 

واقعا بچه بود این جوری گریه نمی‌کرد که الان با این حالت گریه میکنه .

من بعضی وقتا خسته میشم هیچی نمیگم

من امروز از شدت ناراحتی خودمو میزدم انقدر زدم که سرم درد میاد . پسرم رو هم یکم با حالت دعوا پشتش رو زدم که هم شوخی بود و هم جدی کع بفهمه ما میتونیم بزنیم یا مثل خودش اذیت کنیم ولی نمیخوایم .

بگو خودتون مشکلتون رو حل کنید و شما فقط راهکار بده بهشون

چه راه کاری ؟چه جوری بگم .

به دخترم میگم کوتاه بیاو کوتاه میاد ولی پسرم بدتر میکنه . 

اصلا نمیشه .باور کنید نمیشه . مثلا ده دقیقه نرم ولی آخر انقدر دخترم جیغ میزنه و اینا مجبور میشم بگم ...

خودمم‌یه دختر وپسر دارم

اره حق داری، منم‌گاهی کم میارم‌ولی خب چه میشه‌کرد باید تحمل و مدیریت‌کرد تا انشالله بزرگ‌شن

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️