2777
2789
عنوان

بین این فیلما کدومو دان کنم

53 بازدید | 7 پست

بدو عزیزم بدو

تپه ها چشم دارند

پلتفرم

اتاق فرار

فعلا اینارو مد نظرمه اگه چیز بهتری هم معرفی کنین ممنون میشم 

اگه نه بین بالایی ها کدومو دان کنم بهتره

اتاق فرار خیلی خوبه عاشقش میشی

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از بین اینا که میگی من فقط اتاق فرار رو دیدم خلی دوسش داشتم فیلم خوبیه

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

پلتفرم هم دیدم داستان و سناریو جالبی داشت ولی تکراری بود یعنی فقط رو یه چیز تمرکز گرده بودن هیجان نداشت

چند تا نصیحت خوب هم داشت ولی دیگه من زیاد خوشم نیومد..

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
دوبله فارسی نمیدونی کجا داره دان کنم همشون زیر نویسن

همین اپارات دوبله فارسی گزاشته

اگه پسندیدی بعد اتاق فرار مکعب هم ببین کره ایه اونم خیلی خوبه مثل اتاق فراره

ولی دیگه نتونستم فیلم هیجانی و معمایی مثل اینا پیدا کنم خودم حیف

همین اپارات دوبله فارسی گزاشتهاگه پسندیدی بعد اتاق فرار مکعب هم ببین کره ایه اونم خیلی خوبه مثل اتاق ...

اونو دیدم فکر میکردم این اتاق فراری که میگن همونه زدم تو نت دیدم متفاوته