2777
2789
عنوان

گفتن آرزوها به گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 37 پست
امیدوارم برات مشکلی پیش نیاد که به همچین چیزایی اصلا فکر کنی شما نمیدونی یه ساله چی میکشم آدم این جو ...

آخههه 

خوبه باز سطح مشکلاتت شما جوریه که یه گربه هم میتونه درست اش کنه 

(((( کاربری دست دو نفره ))))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس کاریت ندارن انقده مهربونن..ناز و پشمالو بزار کناری میان میخورن همونجام دیدن امنه و کاری بهشون ن ...

خیلی ممنون ایشالا همین دلخوشی باعث بشه مشکلم حل بشه دیگه واقعا اعصاب نمونده برام 

ازاین زبون بسته ها زیاده میخایین بیشتر حاجت بگیرین برین باغ وحش چطوره؟😍

میرم...شاید واسطه براورده شدن حاجتامون باشن..دوستداشتنیای طبیعتن..

هر بار این درو محکم ببند برو
خوبه که جای من نیستی واقعا بهت حسودیم شد

من دلم برای تو میسوزه ک هیچی ازمن نمیدونی و برای وضعیت سگی من حسادت میکنی 😂😂😂

بعدشم مسابقه این نیست که کی از کی بدبخت تره 

چرا حالا به من میگی ک زندگیه سختی داریی برو بهمون گربه های تو کوچتون بگو 

(((( کاربری دست دو نفره ))))

من دلم برای تو میسوزه ک هیچی ازمن نمیدونی و برای وضعیت سگی من حسادت میکنی 😂😂😂بعدشم مسابقه این نیس ...

عزیزم به کسی حسادت نکردم فقط یه چیزی رو خیلی شنیدم خواستم ببینم اینجا بقیه چی میگن مثل بقیه منم تاپیک زدم اتفاقا اصلا خوشم نمیاد ناله کنم من بدبختم بیچاره م موفق باشی