2777
2789
عنوان

گفتن آرزوها به گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 37 پست

اصلا خودم بااینکه مثل چی از گربه میترسم ولی میرم امتحان میکنم میام بهتون خبر میدم جهنم و ضرر 😅😅 ولی دور از شوخی خداییش یه بار به چشمای گربه زل بزنید نمیدونم چجوری منظورمو برسونم ولی یه حس عجیبی داره نمیدونم بگم ترس بگم احساس ناامنی نمیدونم واقعا ولی خیلی عجیبه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهممت.انرژی خاصی دارن..شنیدم دعای گربه و مار خیلی گیراست..من گربه هارو دوس دارم باورت نمیشه بیشتر ...

من خیلی میترسم از گربه دست خودم نیست از بچگی اینجوری بودم وگرنه میرفتم نزدیکش میشدم مشکلم رو میگفتم بهش یا اتفاق میوفته یا نه درهرصورت ضرر نداره 

نمیدونم اینو ولی اینو دیدم اونایی که گربه رو اذیت کردن بلا سرشون اومده میگن گربه نفرین داره

اره اینو هم شنیدم هم دیدم ولی کاش آرزو هم واقعی باشه بخدا نجات پیدا میکنم یه ساله پدرم دراومده 

من خیلی میترسم از گربه دست خودم نیست از بچگی اینجوری بودم وگرنه میرفتم نزدیکش میشدم مشکلم رو میگفتم ...

یکیشونو پیدا کن چن روز بهش غذا بده باهات دوست میشه بشین کنارش زل بزن تو چشاش،بگو خاهشا فلان مشکلمو دعا میکنی برطرف بشه.دوس دارم تو دعام کنی..

هر بار این درو محکم ببند برو
اره اینو هم شنیدم هم دیدم ولی کاش آرزو هم واقعی باشه بخدا نجات پیدا میکنم یه ساله پدرم دراومده

بقول ینفر تو به هر چی از ته دلت اعتماد کردی ینی به دلت افتاد این برام دلگرمی پس همونه 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
یکیشونو پیدا کن چن روز بهش غذا بده باهات دوست میشه بشین کنارش زل بزن تو چشاش،بگو خاهشا فلان مشکلمو د ...

بخدا چندروزه غذا هم جمع کردم برای گربه ها ولی جرات ندارم برم نزدیکش اما ته دلم حس میکنم واقعیه 

بخدا چندروزه غذا هم جمع کردم برای گربه ها ولی جرات ندارم برم نزدیکش اما ته دلم حس میکنم واقعیه

من اینو برات بگم من زیاد بهشون غذا میدم برام یجور انرژی مثبت دارن بعدش برام خوب پیش میره 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
همین مونده بود دست ب دامن گربه هام بشین

امیدوارم برات مشکلی پیش نیاد که به همچین چیزایی اصلا فکر کنی شما نمیدونی یه ساله چی میکشم آدم این جور وقتا هیچی حالیش نیست 🥲🥲

نترس کاریت ندارن انقده مهربونن..ناز و پشمالو بزار کناری میان میخورن همونجام دیدن امنه و کاری بهشون نداری میشینن کنارت..ایشلله هر چی ب صلاحته دوستم مشکلت حل بشه  ب زودی  

هر بار این درو محکم ببند برو