2777
2789
عنوان

بیاین بگین کارم بد بود یا خوب

121 بازدید | 25 پست

پدر مادرم خیلی حقمو خوردن من چیز کوچیکی خواستم از نوک دماغم میزد بیرون ولی خواهرم ازدواج کرد براش خونه گرفت بابام و جهیزیه و سکه و‌طلا دادن بهش من یه چیز خیلی کمتر خریدم قهر کرد سرش باهام

بعد خیانت کرد به شوهرش و‌شوهرش رفت این اومد خونه ما منم همیشه به مامانم اینا گفتم ازدواج نمیکنم

و من حتی یه غذای کوچیک بخورم و خودم درست کنم میره برا اونا از بیرون میگیره میشه عادل اونموقع طبقه پایینمونو چند سال دادن به خواهرم و شوهرش به عنوان انبار درصورتیکه یه واحد کامله

و هیچ پول اجاره و‌اب و برق ازش نمیگرفتن و چندتا یخچال وصل بود

بعد من چند سال بابامو راضی کردم‌خونمونو عوض کنیم و طبقه پایینو که خالی شده بود تعمیر کردم بیشتر ببرن پولشو من ندادم اما کلی زحمت کشیدم و خودم مصالح میخریدم و هماهنگی

و راضیشون کردم

کلی بنگاه آوردم بعد خواهرم که خواست جدا شه وسایلشو آوردن گذاشتن پایین خودشم آوردن بالا ریدن تو برنامه و‌ آرزوم

حالا به بابام گفتم اون خونه که به اون دادی و سهام به منم باید بدی گفت هروقت ازدواج کردی میدم چه فرقی داره یکی ازدواج میکنه یکی اصلا میخواد آتیشش بزنه مهم اینه که بدی عدالت برقرار شه حالا گفتم قصد ازدواج ندارما

یه چیزی گفته پول نداره انقد 

به مامانمم گفتم اونهمه طلا و سکه به اون کادو دادی به منم باید بدی

بعد چند سال پیش یه پولی بود بهم دادن مامانم اینا مال یه وام بود من عین اسکلا باهاش برا مامانم طلا گرفتم دادم بهش برا خودش استفاده کرد یادشم نبود از کجا اومده

امروز گفتم اونی که دستته من گرفتم بهم بدش اخه هرچی میگفتم بهم اهمیت نمیدادن و هیچی بهم نمیدادن  

یه دفعه از دستش دراورد جلو‌مادر بزرگم اومد کوبیدش رو زمین گفت بیا

مادربزرگمم دنبال فرصته بهم حمله کنه و از مامانم دفاع کنه مغزمو خوردن منم گیج شدم باید چیکار کنم 

توقع نداشتم تو دلم گفتم این همه حقمو ضایع کردن برم برش دارم رفتم برداشتم گفتم معلومه میبرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه ما کلا بد میدونیم وقتی پدر و مادر زنده هستن کسی حرفی از حق و سهم بزنه

دوم اینکه چیزی رو که هدیه دادیم پس نمیگیریم و تو جمع هم بیان نمیکنیم من خریدم مال منه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

عزیزم می‌دونی همیشه بچه های خوب و کم توقع و حرف گوش کن سرشون کلاه می‌ره..

می‌دونی به این فکر کن خواهر طفلیت خیلی شرایط سختی داره...

خیانت شوهر واقعا سخته...

حالا نمی‌دونم چی درسته والا...

اون طلارو بده مادرت ولی بهش بگو منم بچه ام حقی دارم

اول اینکه ما کلا بد میدونیم وقتی پدر و مادر زنده هستن کسی حرفی از حق و سهم بزنهدوم اینکه چیزی رو که ...

سوم هم من بگم

تو تا ازدواج نکردی حق نداری بگی برا منم اینکارا رو انجام بدین و حقمو میخام ببین اکه ازدواج نکردی برات کم کذاشتن اون موقع دعوا کن 

کاربر قدیمی ام ترکیدم عاشق ایرانم .الهم اجعل عواقب امورنا خیرا
اول اینکه ما کلا بد میدونیم وقتی پدر و مادر زنده هستن کسی حرفی از حق و سهم بزنهدوم اینکه چیزی رو که ...

من ارث که نگفتم منظورم کادو بود

هدیه نگرفتم پول اضافه بود بعد وقتی قدر ندونست و هرچی گفتم چیزی بهم نداد اینجوری گفتم

من ارث که نگفتم منظورم کادو بودهدیه نگرفتم پول اضافه بود بعد وقتی قدر ندونست و هرچی گفتم چیزی بهم ند ...

حالا به بابام گفتم اون خونه که به اون دادی و سهام به منم باید بدی

این جمله ای که نوشتی منظورت کادوبود؟ مگه خونه رو کادو داده؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

۲۷

عزیزم تو هم ازدواج میکنی بالاخره

اون خواهرتم اکه به اشتباهش پی برده دیگه سرزنشش نکنید 

چون ممکنه سر خودتم بیاد بعدا خدایی نکرده 

کاربر قدیمی ام ترکیدم عاشق ایرانم .الهم اجعل عواقب امورنا خیرا
حالا به بابام گفتم اون خونه که به اون دادی و سهام به منم باید بدیاین جمله ای که نوشتی منظورت کادوبود ...

آره دیگه گفتم به اون خونه کادو داد موقع عروسیش 

بعد من فقط گفتم خونمونو عوض کنیم رهن بدیم جا بجا شیم چند سال گفتم برا خودمم نخواستم ولی گوش ندادن تا وقتی راضی شدن خواهرم اومد وسایلاشو گذاشت خونمون دیگه نمیتونیم جابجا شیم