2777
2789
عنوان

گفتن آرزوها به گربه

1543 بازدید | 37 پست

سلام دوستان تاحالا خواسته تون رو به گربه گفتید؟ اتفاق افتاده بعدش؟؟ من آدم خرافاتی اصلا نیستم والا چیزایی رو هم که به چشم میبینم هم به زور باور میکنم اما خیلی شنیدم این حرف رو که به گربه آرزوت رو بگی اتفاق میوفته 

خواستم بدونم برای شماها اتفاق افتاده ؟ من خودم از گربه وحشت دارم از بچگی ولی هرموقع حتی از دور به چشم گربه نگاه میکنم واقعا احساس میکنم به انرژی خاصی داره 

لطفا تجربه ای دارید بفرمایید 

من فک میکنم شیطانن 

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیقته..من همیشه چن تاگربه دارم میان زیر پنجره .

یکیشون همیشه بهش میگم دعا میکنی فلان چیزم فروش بره.براش غذا میزارم.فرداش میبینم مشکلم حل شد فروختم.دعای گربه گیراست

هر بار این درو محکم ببند برو
حقیقته..من همیشه چن تاگربه دارم میان زیر پنجره .یکیشون همیشه بهش میگم دعا میکنی فلان چیزم فروش بره.ب ...

راستش خیلی شنیدم تو تاپیک هم گفتم آدمی نیستم که خرافاتی باشم ولی نمیدونم ته دلم احساس میکنم این موضوع واقعیت داره نمیدونم چجوری منظورمو بگم 

راستش خیلی شنیدم تو تاپیک هم گفتم آدمی نیستم که خرافاتی باشم ولی نمیدونم ته دلم احساس میکنم این موضو ...

میفهممت.انرژی خاصی دارن..شنیدم دعای گربه و مار خیلی گیراست..من گربه هارو دوس دارم باورت نمیشه بیشتر از صدتا اینجا بزرگ کردم یا رفتن یا موندن

هر بار این درو محکم ببند برو