2777
2789
عنوان

بیاین یه فکت از شهرتون بگین

1154 بازدید | 146 پست

بیاید بگید از کدوم شهر و استانید و یه فکت یا یه رسم جالبی چیزی از شهرتون بگید.

.

من خودم واسه غرب تهرانم 

فکت خاصی نمیدونم راجب تهران کلا چون یه شهریه که از همه جا هستن و اینا

ولی یه چیزی که برام جالب بود و یه بار خوندم اینه که لحجه تهرانی هم داریم

این فارسی عامیانه ای که صحبت میشه بهش میگن لحجه تهرانی... مثلا همین میرویم با میریم

یا اینکه جای اجزای جمله رو تغییر میدیم

یه بار تو گوگل دیدم بعد کمی راجبش تحقیق کردم ولی نمیدونم خیلی درست باشه یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیراز کاکو

وای من عاشق شیرازی هامممم خیلی گوگولی ان و مهربون

دوتا رفیق صمیمی و خفن دارم جفتشون شیرازی ان

یه معلم هم داشتم اقا بود ینی اگر نامحرم نبود یه روزی انقدر میگرفتم فشارش میدادم تا له شه😂😂😂

کلا گوگولی هستین😁

یه حدسایی میدونم ولی دقیق مطمعن نیستمخودت میگی کجایی هستی؟

تویسرکان

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

مردم شهر من فارسی حرف نمی‌زنن و به سرما عادت دارن

اردبیل

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

سرزمین مفرغ 

هزاران گنج و عتیقه  و مجسمه کشف شده از زمان اشکانیان و سامانیان و.... 

دره شیرز زیبامون 

و زبان قشنگمون لکی

با افتخار کوهدشت 💗 زاگرس 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

به دخترای خوشگل معروفیم(البته من استثنا زشتم)😔😂

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)