2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکلت به خدا باشه.ان شاالله به حاجتت برسی.خدا بخواد همه پی حله.من ورک میکنم.دوساله تمامه که ذهنم درگ ...

آره واقعن

همش باخودم میگم مگه خدا بندشو که با امید میاد درخونش بی جواب میزاره؟

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
شما لکه بینی ات چند روزه؟ و به چه شکل؟ ادامه دار؟ و رنگش چه جوری؟ کمرنگ ؟ یا مثل مال من خیلی فاجعه؟& ...

من از دوسه روز قبل پری لک قهوایی دارم تا تبدیل بشه ب خونریزی دیگه....

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
عزیزم اگه لکه بینیت زیاده چرا نمیری دکتر

نمیدونم والا رفتم دکتر که واسه اقدام ویزیت شم اینو گفتم به دکتر خب. گفتم همیشه قبل اومدن اش لکه میاد زیاد یعتی اصلا اسم لکه نمیشه روش گذاشت از زیادی. فقط رنگش با پریود متفاوته و کلا یه رنگ فجیع داره. اونم زیاد توضیحی نداد. فقط گفتم میخوام اقدام کنم اونم اینوفولیک و داستینکس و مترونیدازول نوشت. همین. 

ولی حالا بعد از 6 ماه دارم فردا میرم دکتر اگه خدا بخواد. 

من از دوسه روز قبل پری لک قهوایی دارم تا تبدیل بشه ب خونریزی دیگه....

مال من چند روزه. روز اول که خیلی کمه و یه دونه لکه کمرنگ رو دستمال. روز بعد بیشتر. روز بعد خیلی فجیع  انقد زیاده که حجمش که لکه نمیشه گفت و رنگش به سیاهی میزنه. و کلی هست