2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تو این 4 ماه اقدام چند بار دکتر رفتی؟ یه دونشو ماه پیش رفتی.! دیگه غیر از اون چند بار رفتی؟  ...

من از قبل اقدامم دکتر میرفتم منظم بودن تو اقدام پریم بهم ریخت

خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍
از مهر تا الان چند بار دکتر  رفتین شما؟

دوماه جلو افتاد دکتر نرفتم ماه پیش عقب افتاد رفتم الانم که ماه چهارم روز ۱۸ پریم هنوز معلوم نیست چی میشه اگه باردار نباشم میرم که واسه شوهرم آز بنویسه

بچه ها من پریودیم نامنظم بود و اضافه وزن هم دارم و به خاطر منظم شدن رفتم دکتر و سونو نوشت و نشون داد pcos یا همون تنبلی تخمدان دارم.دکتر متفورمین داد و منم یک ماه خوردم و آلان پریودیم منظم شده

حالا سوالم اینکه من آلان قصد بارداری ندارم .میتونم تا یک سال صبر کنم؟نکنه خیلی دیر بشه؟

در ضمن من شوهرم هم کم تحرکی اسپرم دارهالبته میزانش کمه

در مقابل سختی ها هم چون جزیره ای باش که دریا هم با تمام قدرت و عظمتش نمی تواند سر اورا زیر آب کند
دوماه جلو افتاد دکتر نرفتم ماه پیش عقب افتاد رفتم الانم که ماه چهارم روز ۱۸ پریم هنوز معلوم نیست چی ...

عه عین من. منم 4 ماه اقدام کردم. دو تا ماه اول و دو اقدام اول جلو افتاد. 

دو تا ماه بعدی یعنی اقدام سوم و چهارم یکمی دیرتر پریود شدم و عقب افتاد ولی آخر شدم. 

خدا کنه نشونه ی نزدیک شدن به بارداری باشه. 

بچه ها من پریودیم نامنظم بود و اضافه وزن هم دارم و به خاطر منظم شدن رفتم دکتر و سونو نوشت و نشون داد ...

عزیزم را دکترت مشورت کن.من سه یال جلوگیری کردم و خیلی هم قاطع بودم الان حسرت میخورم که زمانمو از دست دادم و استرسم دو چندانه

بچه ها من پریودیم نامنظم بود و اضافه وزن هم دارم و به خاطر منظم شدن رفتم دکتر و سونو نوشت و نشون داد ...

عزیزم چون تنبلی داری هرچی زودتر اقدام کنی به نفعته تازه شوهرتم مشکل داره حالا چند وقت طول میکشه تا باردار بشی منم همینجوری بودم تازه پریم منظم بود کلی اقدام عقب انداختم فکر میکردم بار اول باردار میشم چون کل خانواده ما همه با اولین اقدام باردار شدن 

حالا الان که میخوام نمیشه تازه تنبلی هم گرفتم قبلش منظم بودم تو اقدام اینجوری شد اضافه وزنم آوردم

عزیزم را دکترت مشورت کن.من سه یال جلوگیری کردم و خیلی هم قاطع بودم الان حسرت میخورم که زمانمو از دست ...

ممنون عزیزم

اخه من کلی برنامه دارم ولی میدونم که بچه دارشدن  خیلی مهمتره از درس

حالا تا 6 ماه دیگه صبر میکنم تا تنبلیم درمان بشه تا ببینم چی میشه

در مقابل سختی ها هم چون جزیره ای باش که دریا هم با تمام قدرت و عظمتش نمی تواند سر اورا زیر آب کند
عه عین من. منم 4 ماه اقدام کردم. دو تا ماه اول و دو اقدام اول جلو افتاد.  دو تا ماه بعدی یعنی ...

خدا کنه من که ماه پیش با آمپول پریود شدم

همش فکر میکردم باردارم کلی بی بی گذاشتم همه منفی ولی بازم امید داشتم

عزیزم چون تنبلی داری هرچی زودتر اقدام کنی به نفعته تازه شوهرتم مشکل داره حالا چند وقت طول میکشه تا ب ...

چشم ممنون از جوابتون

ممنون عزیزم اخه من کلی برنامه دارم ولی میدونم که بچه دارشدن  خیلی مهمتره از درس حالا تا 6 ماه ...

واسه بارداری واقعا مهمه با دل و جان بخوای اما یعی کن تحت نظر یه دکتر خوب باشی و با مشورتش جلو بری.من آز ها سالم بود فکر نیکردم مشکلی ندارم و هر وقت بزارم میشه اما الان دو ساله واقعا درگیری اصلی ذهنمه