2777
2789

البته یکی از مهم ترین دلایل ناباروری استرس

من خودم البته تازه هنوز اقدام هم نکردم ولی کلی استرس دارم ولی میدونم اشتباه

باید بیخیال باشی

باور کنید من ی دختر عمو دارم تمام زندگیش به بیخیالی گذشت و خیلییی آروم و ریلکس بود آلان دو تا بچه گیرش اومده از لحاظ قیافه و هوش و... اصلنننن به خودش نمیخورند چون واقعا آروم بود و آرامش داش

در مقابل سختی ها هم چون جزیره ای باش که دریا هم با تمام قدرت و عظمتش نمی تواند سر اورا زیر آب کند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که تازه با ۴ ماه اقدام از حس و حال افتادم واقعا خیلی فشار ذهنی به آدم میاره من شبا تا صبح نمیخوابم اصلا حال خوبی ندارم ماه پیش که عقب انداختم خیلی خوشحال و امیدوار بودم ولی این ماه اصلا امیدی ندارم فکر کنم منم باید چندسالی صبر کنم 

خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍
دکتر کجا رفتین ؟ کی ؟

تو این دو سال چنتا دکتر رفتم دو ماه پیش تعریف یه دکتر به اسم ملک شاهی تو خرم آبتدو بسیار شنیدم رفتم پیششون گفتن به نظرم پای کیستیک خفیف هستین و دوماه اسپیرونولاکتون بخورین و بعد بیاین.ایشون گفتن به شدت مخالف آمپول هاش س ج له ثورت پشت همن .گفتن ذخیر تخموان رو کم میکنه

البته یکی از مهم ترین دلایل ناباروری استرس من خودم البته تازه هنوز اقدام هم نکردم ولی کلی استرس دار ...

منم خیلی آرومم به آرامش همه جا معروفم ولی این قضیه همش تو ذهنمه حتی وقتی دارم نفس میکشم به این فکر میکنم که چجوری نفس بکشم که زودتر باردار بشم خودم به همه میگم بیخیال باشید ولی واقعا نمیشه

من که تازه با ۴ ماه اقدام از حس و حال افتادم واقعا خیلی فشار ذهنی به آدم میاره من شبا تا صبح نمیخواب ...

بد بین نباش.چهار ماه خیلییی طبیعیه.تا یک سال واقعا عجیب نیست.چون تو ور ماه یک روز روز تخمک گذاریته واقعا عجیب نیست.کیت تخمک گذاری بخر.ایشالا نتیجه بگیری

بد بین نباش.چهار ماه خیلییی طبیعیه.تا یک سال واقعا عجیب نیست.چون تو ور ماه یک روز روز تخمک گذاریته و ...

از کیتم استفاده کردم عزیزم 

بله سخت ولی شدنی

من خودم ی مساله تو زندگیم بود که عمراااااا میتونتستم باهاش کنار بیام.شوهرم ی کاری داره که ی مدت ازم دوره.یعنی همششش میگفتم من دق میکنم و نمیتونم ولی تونستم و راحت کنار اومدم

شمام سعی کن سرتو به ی کاری مشغول کنی مثلا درس بخونی یا کارای هنری بکنی 

در مقابل سختی ها هم چون جزیره ای باش که دریا هم با تمام قدرت و عظمتش نمی تواند سر اورا زیر آب کند
بله سخت ولی شدنی من خودم ی مساله تو زندگیم بود که عمراااااا میتونتستم باهاش کنار بیام.شوهرم ی کاری ...

اونقدر حجم حرف های مختلف شنیدن ها زیاده که آدم درگیر میشه.اینکه مدام بقیه جویا باشن که پرا یه زوجی بچه نداره.آدم حس میکنه چشه چه مشکلی داره که همه بهش ترحم میکنن

اونقدر حجم حرف های مختلف شنیدن ها زیاده که آدم درگیر میشه.اینکه مدام بقیه جویا باشن که پرا یه زوجی ب ...

آفرین دقیقا بزرگترین مشکل من همینه هفته ای دوبار خانواده هامونو که میبینم اولین چیزی که میپرسن و سراغ میگیرن همینه واقعا چطور میشه فکر نکرد

یه پلی کیستیکی دیگه اومد ب جمعتون

خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی

4ماه دوقاستون خوردم نتیجه نگرفتم 

الان متفورمین شرو کردم 16روز پرس عقب افتاده درد بغل سینه دارم با اینکه تخمدانام تیر میکشه میترسم برم هاش سی ج بزنم تاحالا نزدم اصلا آز یتامم منفی بود

خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی