2777
2789
عزیزم انشالا که نینی داری

ممنون عزیزم خدا ازدهنت بشنوه

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
منم pcoهستم ولی آز هورمونیم خوب بود پریودامم تقریبن منظمه.... این ماهم آی یو آی کردم توکل بخدااا د ...

از کجا فهمیدین پلی کیستیکین.بعد چه درمانایی آی یو آی کردین؟از خدا می خوام به حاجت دلت برسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انشالا که نینی داری

ممنون عزیزم خدا ازدهنت بشنوه..

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
چند وقته اقدام کروین؟منم یک ماه ورزش میکنم متفورمین و اسپرینولاکتون میخورم

خیلی وقته 

تازگی ها فهمیدم مشکل پیدا کردم.

از همه شنیدم ورزش توی این قضیه معجزه است.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:69.3  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

از کجا فهمیدین پلی کیستیکین.بعد چه درمانایی آی یو آی کردین؟از خدا می خوام به حاجت دلت برسی

سونو انجام دادم....موی زاید دارم،یکمم اضافه وزن

واسه آی یو آی هم از روز چهار پری تا نهم کلومیفن خوردم و بعدش ۳تا فوستیمون زدم ،بعدش hcg زدم دوتا فولی ۱۸داشتم و روز ۱۵هم رفتم واسه آی یو آی الانم امید بستم بخدا که حاجتمو بده

خیلی وقته  تازگی ها فهمیدم مشکل پیدا کردم. از همه شنیدم ورزش توی این قضیه معجزه است.

من وزنم پنجاه و هشته اما با این وجود دکتر گفته ورزش کنم و مراقب باشم چاق نشم و مراقب باشم تو خوردن زیاده روی نکنم

منم 4 تا اقدام کردم که نشد الان رفتم تو 5. متفورمین یک ماه روزی 4 تا خوردم. از امروز کردمش روزی دو تا. تو سونوی 6 ماه پیشم که مال قبل شروع به اقدام بود گفتن مشهود نما Pco مطرحه. دکتر اینوفولیک داد سه بسته خوردم که هر بسته اش صد تومنه. دیگه نتونستم بخرم.  داستینکس هم نوشت برا پرولاکتین. همه اینا خوردنش تو تایستون بود ولی من اقدامام از مهر شروع شد. ولی تا الان که 17 دیه 4 تا اقدامم بی نتیجه شد.  

سونو انجام دادم....موی زاید دارم،یکمم اضافه وزن واسه آی یو آی هم از روز چهار پری تا نهم کلومیفن خور ...

الهی که حاجت بگیری.من دو ساله تو ایدامم دکتر نگفته آی یو آی .شما بعد چقدر آی یو آی کردین.

منم 4 تا اقدام کردم که نشد الان رفتم تو 5. متفورمین یک ماه روزی 4 تا خوردم. از امروز کردمش روزی دو ت ...

من تو سونوم نوشته اعلائنی از پلی کیستیک نیست.اما دکترم میگه داری.و کسایی که دیدم پلی کیستیک داشتن به شدت میگن ورزش و تغذیه موثره

الهی که حاجت بگیری.من دو ساله تو ایدامم دکتر نگفته آی یو آی .شما بعد چقدر آی یو آی کردین.

من بعداز ۴ سال ونیم انتظار اینم موقع آی یو آی دکتر گفت دهانه رحمت چسبندگی داره خیلی نتونستیم کاری کنیم😢

28 مهر 22 ابان 20 آذر 17 دی اینم تاریخای پ اخیرمه و مشکلم لکه بینی های شدید. بچه ها کسی میدونه ل ...

منم لک بینی دارم

من بعداز ۴ سال ونیم انتظار اینم موقع آی یو آی دکتر گفت دهانه رحمت چسبندگی داره خیلی نتونستیم کاری کن ...

توکلت به خدا باشه.ان شاالله به حاجتت برسی.خدا بخواد همه پی حله.من ورک میکنم.دوساله تمامه که ذهنم درگیره.اما نباید امیدو از دست داد