چند وقته اقدام کروین؟منم یک ماه ورزش میکنم متفورمین و اسپرینولاکتون میخورم
خیلی وقته
تازگی ها فهمیدم مشکل پیدا کردم.
از همه شنیدم ورزش توی این قضیه معجزه است.
بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:69.3 هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵.🔒 هدف سوم:۶۰🔒. هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
از کجا فهمیدین پلی کیستیکین.بعد چه درمانایی آی یو آی کردین؟از خدا می خوام به حاجت دلت برسی
سونو انجام دادم....موی زاید دارم،یکمم اضافه وزن
واسه آی یو آی هم از روز چهار پری تا نهم کلومیفن خوردم و بعدش ۳تا فوستیمون زدم ،بعدش hcg زدم دوتا فولی ۱۸داشتم و روز ۱۵هم رفتم واسه آی یو آی الانم امید بستم بخدا که حاجتمو بده
خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعاکنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
منم 4 تا اقدام کردم که نشد الان رفتم تو 5. متفورمین یک ماه روزی 4 تا خوردم. از امروز کردمش روزی دو تا. تو سونوی 6 ماه پیشم که مال قبل شروع به اقدام بود گفتن مشهود نما Pco مطرحه. دکتر اینوفولیک داد سه بسته خوردم که هر بسته اش صد تومنه. دیگه نتونستم بخرم. داستینکس هم نوشت برا پرولاکتین. همه اینا خوردنش تو تایستون بود ولی من اقدامام از مهر شروع شد. ولی تا الان که 17 دیه 4 تا اقدامم بی نتیجه شد.