motiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 645 عنوان شوهرم توخونشون اعصابمو خورد میکنه 917 بازدید | 54 پست من قدم155 پریشب شوهرم به شوخی جلو خونوادش گف مطهره قدش به فلان جا نمیرسه سرسوییچیه بعد خونوادش خندیدن منم رفتم تو اتاق هرچی صدام کردن نرفتم بیرون شوهرم اومدم تو اتاق هی گف بیا اشتی و شوخی کردم ولی من خیلی گریه کردمو دلم شکست شبم عذرخواهی کرد امشب دوباره نشسته بودیم گف من بچم اگه اندازه مطهره شه میفرستمش کشتی اگه اندازه خودم شه میفرستم والیبال بعد مامانش پوزخند زد منم اومدم الان اتاق دارم گریه میکنم اخه چرا ادم باید قدش کوتاه باشه خداچرا اینکارو کرد که حالا بخان هی مسخره کنن شوهرم دوسم داره خیلی ولی اخلاقش اینه کلا همرو مسخره میکنه چندروزه دلم شکسته باز حالا دوباره دلم شکست. 😢😢😢بعدم من عقدم همیشه پیش همیم اگه نیام اینجا نمیتونم ببینمش وگرنه نمیومدم جایی که باعث ناراحتیم شه 1396/10/17 | 20:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرشته_صورتی عضویت: 1395/05/14 تعداد پست: 15102 قد شما رو از روز اول دیدن و پسندیدن والی ازدواج نمیکردن با شما برای این حرفا ناراحت نشو توخلوت توجیه اش کن که این حرفا شوخی نیست و خنده هم ندارهبه همسرت بگو زبون تلخ و تند رو مهار کنه که کارمای شدیدی داره حال متکلم از کلامش پیداست
badbakht68 عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 2128 عزیزم اون داره باهات شوخی میکنه عکس العمل نشون نده جلو خانواده شوهرت تو هم بهش تیکه بنداز من خوشبختم ولی نی نی یار اسممو قبول نداشت زدم بدبخت قبول کرد😒
بیدمشک2 عضویت: 1391/11/23 تعداد پست: 8032 گريه نكن يه بار جلو همه كه مسخرت كرد بگو مگه چشمات ضعيف بود موقع خواستگاري ناراحتي هنوزم دير نشده +چرا کشتیش؟ -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش میشد، راحتش كردم
پروازتنها عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 940 اگه شوخی میکنه واسش توضیح بده ناراحتیتو...ولی من جای تو باشم قشنگ جوابشو میدم.خودش قدش چنده؟ به سراغ من اگر می آیی ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم
بیدمشک2 عضویت: 1391/11/23 تعداد پست: 8032 خواهشا سر هر چيز موچيكي اشك نريزيد پر رو ميشن فك ميكنن خبريه +چرا کشتیش؟ -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش میشد، راحتش كردم
motiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 645 عزیزم اون داره باهات شوخی میکنه عکس العمل نشون نده جلو خانواده شوهرت تو هم بهش تیکه بنداز چی بگم خب 😢😢
جِسیکا عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 2729 منم قوم کوتاهه ولی مطمئنم داره باهات شوخی میکنه.دختر ریزه میزه که بانمکه که.دلخور نشو وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین... کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲
مهشید70 عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 2038 یه مدت ازش دور باش .....تا بفهمه ناراحتی.... ♥️ابوالفضل و محمدآرتا♥️
yasssss عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 4302 بگو خداروشکر قدمم کوتاه باشه عقل دارم شعور دارمبعضیا قد بلند دارن ولی چه فایده شعور ندارن...گریه امنکن درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
badbakht68 عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 2128 زندایی منم همیکارارو میکرد تا داییم باهاش شوخی میکرد میزد زیر گریه کلن داییم ازش زده شد ما هم همینطور من خوشبختم ولی نی نی یار اسممو قبول نداشت زدم بدبخت قبول کرد😒