2777
2789
عنوان

شوهرم توخونشون اعصابمو خورد میکنه

917 بازدید | 54 پست

من قدم155 پریشب شوهرم به شوخی جلو خونوادش گف مطهره قدش به فلان جا نمیرسه سرسوییچیه بعد خونوادش خندیدن منم رفتم تو اتاق هرچی صدام کردن نرفتم بیرون شوهرم اومدم تو اتاق هی گف بیا اشتی و شوخی کردم ولی من خیلی گریه کردمو دلم شکست شبم عذرخواهی کرد امشب دوباره نشسته بودیم گف من بچم اگه اندازه مطهره شه میفرستمش کشتی اگه اندازه خودم شه میفرستم والیبال بعد مامانش پوزخند زد منم اومدم الان اتاق دارم گریه میکنم اخه چرا ادم باید قدش کوتاه باشه خداچرا اینکارو کرد که حالا بخان هی مسخره کنن شوهرم دوسم داره خیلی ولی اخلاقش اینه کلا همرو مسخره میکنه چندروزه دلم شکسته باز حالا دوباره دلم شکست. 😢😢😢بعدم من عقدم همیشه پیش همیم اگه نیام اینجا نمیتونم ببینمش وگرنه نمیومدم جایی که باعث ناراحتیم شه

قد شما رو از روز اول دیدن و پسندیدن والی ازدواج نمیکردن با شما 

برای این حرفا ناراحت نشو 

توخلوت توجیه اش کن که این حرفا شوخی نیست و خنده هم نداره

به همسرت بگو زبون تلخ و تند رو مهار کنه که کارمای شدیدی داره

حال متکلم از کلامش پیداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گريه نكن يه بار جلو همه كه مسخرت كرد بگو مگه چشمات ضعيف بود موقع خواستگاري 

ناراحتي هنوزم دير نشده

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

خواهشا سر هر چيز موچيكي اشك نريزيد 

پر رو ميشن فك ميكنن خبريه

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

منم قوم کوتاهه ولی مطمئنم داره باهات شوخی میکنه.دختر ریزه میزه که بانمکه که.دلخور نشو

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

بگو خداروشکر قدمم کوتاه باشه عقل دارم 

شعور دارم

بعضیا قد بلند دارن ولی چه فایده شعور ندارن...

گریه ام‌نکن

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...