2777
2789
عنوان

شوهرم توخونشون اعصابمو خورد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 54 پست

ازش بخواه بار اخرش باشه  میخواست چشاش دنبالش باشه   . بگو  باهات اینطور شوخی نکنه. و فقط باید ازش بخواهی و بگو جدا ازت میخوام اگر رعایت نکنی باید بریم روانشناس.  اونموقع مجبوره   ترک این رفتار زننده رو بکنه . مسخره کردن  خیلی بده.  

یه مدت بی محلش کن یعنی سرسنگین شو باهاش تا حالش جا بیاد😤

از این ببعد توهم جلو جمع جوابشو بده همونطور اون به شوخی میگه توهم به شوخی مثلا بگو از کی تا حالا دراز بودن آپشن شده😐

الحمدالله❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل از تو نیست ...شوهرت رفتارش خیلی زشته ...بعد چرا میای تو اتاق گریه میکنی همونجا جوابشو بده والا من عصبیم😁😁 اگه من بودم میگفتم حالا آدم قد نداشته باشه اشکالی نداره وای به روزی درک و شعور نداشته باشه😁 

🌸بی محابا بغلم کن وسط مردم شهر!به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد🌸

هروقت مسخرت کرد توهم باهاش جلوی بقیه بخند و بگو بجاش خوشگلم یا مثلا جذابم و ... 

اما بعدا بهش تو خلوت تذکر بده که تکرار نکنه 

از الان جلوی این رفتاراش ایستادگی کن تا بعدا برات دردسر نشه 

وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به فرزندش نیست٫ خدایا خودت مراقب همه مادرا باش   
خب چی بگم من تواین موقع ها لال میشم نمیتونم حرف بزنم فقط دلم میخواد تنها شم

البته منم ناراحتم میکنه فقط گریه میکنم...بگو تو که بلتدی جه گلی به سر من زدی

به سراغ من اگر می آیی ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم
چی بگم خب 😢😢

ملاحظه چیومیکنی عزیزم؟ 

بگو زن بایدبغلی باشه و کوچولو

نه دراز مث بعضیا.نردبون خوردی؟

هیییچ عیبی هم نداره جلومادرش بگی

اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده

من قدم 152 هست شوهرم185 یه رو گردن از من بالاتره هیچوقتم مسخره نمیکنه رو پاساژی جایی که میریم چندتا پله از  عقب ترمی ایسته تا هم قد بشیم کلی باهم شوخی میکنیم سر این قضیه حساسیتت رو کم کن زندگی رو اسون تر بگیر

حتی خودت به شوخیش بخند که دیگه مزه ی این شوخی های بی مزه ش بریبریزه

منم قدم کوتاهه . ولی به قول یه بنده خدایی شصت هم تو انگشتها کوتاهترینه ولی اگه خدای نکرده نباشه ، حتی نمیتونی دکمه های لباستو ببندی و خیلی کارهای دیگه باشصته . غصه نخور منم خیلی وقتها بابت قد کوتاهم غصه میخورم ولی وقتی میبینم چه مریضی های صعب العلاجی وجود داره خدارو شکر میکنم . 

رشته ای از چادرش هم دست ما باشد بس است. *یافاطمه الزهرا *

وای تو چققققد ساده ای 😈

گریه کردی 

والا الان خواهر شوهرات ( البته اگ داری )یا همدن مادر شوهرت  نقطه ضعف تو رو میدونن .

سر یه موضوع دست میزارن روش 

ببین جسم دست ما نیست خدا داده 

وتو باید جسمتو دوست داشته باشی 

میشع قد کوتاه رو با کفش پاشنه بلند تو جامعه درمان کرد 

قد بلند رو ک نمیشه پاها رو برید ....