2777
2789
عنوان

شوهرم توخونشون اعصابمو خورد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 54 پست
ملاحظه چیومیکنی عزیزم؟  بگو زن بایدبغلی باشه و کوچولو نه دراز مث بعضیا.نردبون خوردی؟ هیییچ ع ...

اره گفتن این حرفا با خنده همراهکار خوبی. ولی با بیان جدی نتیجه ی خوبی نمیده معلوم میشه حرصش گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا از قدم ناراضی نیس همش تنها که هسیم میگه بقلی هستی ولی از بچگی اینجور بوده خییلی شوخی میکنه منم حساسم جلو کسی بگه تنها که هستیم میگه من میخندم تازه ولی اخه جلو مامانش اینا میگه اونام میخندن من احمق تا یکی حرف میزنه بغض میکنم نمیتونم حرف بزنم خاک توسرم. 😢😢😢

اگه اومد گفت شوخی کردم و اینا بگو روز اول منو دیدی و پسندیدی که باهام ازدواج کردی وقتی تو ی جمع شوخی بی مورد میکنی درواقع داری به من بی احترتمی میکنی...قرارم باشه به هم بی احترامی کنیم هیچکس بهمون احترام نمیذاره...

وای تو چققققد ساده ای 😈

گریه کردی ؟

والا الان خواهر شوهرات ( البته اگ داری )یا همدن مادر شوهرت  نقطه ضعف تو رو میدونن .

سر یه موضوع دست میزارن روش 

ببین جسم دست ما نیست خدا داده 

وتو باید جسمتو دوست داشته باشی 

میشع قد کوتاه رو با کفش پاشنه بلند تو جامعه درمان کرد 

قد بلند رو ک نمیشه پاها رو برید ....

اره گفتن این حرفا با خنده همراهکار خوبی. ولی با بیان جدی نتیجه ی خوبی نمیده معلوم میشه حرصش گرفته

من که شوهرم گفت تپلی و....

گفتم عوضش چوب خشک نیستم مث تو آدم له له میزنه هیکل منوداشته  باشه چشات کف پام.

دیگه بچه هیچی نگف😐 تازه خودشم دیگه ازم تعریف میکنه😆

اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده
اصلا از قدم ناراضی نیس همش تنها که هسیم میگه بقلی هستی ولی از بچگی اینجور بوده خییلی شوخی میکنه منم ...

به نظرم چون قدت به نظرش عیب نیست جلو بقیه میگه. تو هم با اعتماد بنفس جوابشو بده