2777
2789
عنوان

خانمااگه کسی چیزی میدونه لطفا کمک کنه قلب بچه ی خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 39 پست
خداروشکر. منم دوبار توقف ضربان قلب تو هفته های ۱۷ و ۱۸ داشتم😔.دکتر بهت گفت آنفولانزا علت توقف ضربان ...

الان بچه تون سالمه بسلامتی 

پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی 
نه یه دکتر عمومی گفت احتمال زیاد از اون بوده من هنوزم تو ریم حساسیت مونده بخاطر همون سرماخوردگی انشا ...

من بارداری اولم بدون هیچ مشکلی بود سال ۹۳.

اردیبهشت امسال یه سقط تو ۱۷ هفتگی داشتم بخاطر توقف ضربان. هفته قبلش همه چی اوکی بود دکتر بیسوادم گفت ازمایش و پیگیری لازم نیست سه ماه بعد دوباره باردار شدم اما هفته پیش تو ۱۸ هفتگی بازم قلبش ایستاد.خود جنین هم تو انومالی سالم بودش نمیدونم علتشون چیه😔

اگر میدانستم به تو منجر خواهد شد....هزاربار میزیستم.... تمام آن عمر پریشان را....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بارداری اولم بدون هیچ مشکلی بود سال ۹۳. اردیبهشت امسال یه سقط تو ۱۷ هفتگی داشتم بخاطر توقف ضربان ...

ااای خداانشالادوباره باردارمیشی اینبارصحیح وسلامت به دنیا میاد 

بچه اولم سالمه .بارداری دوم و سوم اینجور شد

خداروشکرکه بچه اولتون سالمه خواهرمنم یه دخترسالم داره این دومیه که اینجورشده 

ااای خداانشالادوباره باردارمیشی اینبارصحیح وسلامت به دنیا میاد 

ان شالا عزیزم. برا من که سونو زود گفت جنین مرگ داخل رحمی شده برو ختم بارداری .ایشالا حالا که برا خواهرت چیزی نگفتن سالمه نی نی و دفعه بعد صدا قلبش هم میزاره

اگر میدانستم به تو منجر خواهد شد....هزاربار میزیستم.... تمام آن عمر پریشان را....
ان شالا عزیزم. برا من که سونو زود گفت جنین مرگ داخل رحمی شده برو ختم بارداری .ایشالا حالا که برا خوا ...

مرسی گلم 

من بارداری اولم بدون هیچ مشکلی بود سال ۹۳. اردیبهشت امسال یه سقط تو ۱۷ هفتگی داشتم بخاطر توقف ضربان ...

خداروشکر یه کوچولو دارین من بچه ی اولم بود خیلی داغون شدیم ولی پنج ماه بعد دخترمو اومد تو دلم شکرخدا

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍