2777
2789
عنوان

خانمااگه کسی چیزی میدونه لطفا کمک کنه قلب بچه ی خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 39 پست
نه متاسفاته 

الهی برا منم همین اتفاق افتاد غربالگری رفتم یازده هفته گفتن قلبش نمیزنه سقط کردم انشالله برا خواهر شما اشتباه شده باشه

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی برا منم همین اتفاق افتاد غربالگری رفتم یازده هفته گفتن قلبش نمیزنه سقط کردم انشالله برا خواهر ش ...

وااای هرچی خدابخوادهمون میشه 

پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی 
الهی برا منم همین اتفاق افتاد غربالگری رفتم یازده هفته گفتن قلبش نمیزنه سقط کردم انشالله برا خواهر ش ...

عزیزم الان داروی خاصی مصرف میکنی تو این بارداری؟

اگر میدانستم به تو منجر خواهد شد....هزاربار میزیستم.... تمام آن عمر پریشان را....

احتمالا نتونستن بشنون تا به خونریزی نیفته که نشانه سقط نیستد

احتمالا بفرستن سونوی واژینال بعد تصمیمدبگیره دکتر ان شا الله که مشکلی نباشه

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
نمیدونم 

الان تو برگه سونو چی نوشته باید بنویسه جنین زنده ضربان و حرکت اوکی.مگه میشه هیچی نگه دکتر سونو

اگر میدانستم به تو منجر خواهد شد....هزاربار میزیستم.... تمام آن عمر پریشان را....
احتمالا نتونستن بشنون تا به خونریزی نیفته که نشانه سقط نیستد احتمالا بفرستن سونوی واژینال بعد تصمیم ...

نه خونریزی هیچی نداره 

عزیزم الان داروی خاصی مصرف میکنی تو این بارداری؟

نه گلم من آنفولانزا گرفتم شدید احتمالا بخاطر عفونت شد چون نتونستم دارو بخورم الان شکر خدا مشکلی ندارم

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
نه خونریزی هیچی نداره 

پس نگران نباشید بهش روحیه بدید 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
الان تو برگه سونو چی نوشته باید بنویسه جنین زنده ضربان و حرکت اوکی.مگه میشه هیچی نگه دکتر سونو

گفته یازده هفتس همه چیزنرماله قلبش تشکیل شده تازه احتمال داده که پسره ولی فقط نتونستن صدای قلبشوبشنون 

نه گلم من آنفولانزا گرفتم شدید احتمالا بخادر عفونت شد چون نتونستم دارا بخورم الان شکر خدا مشکلی ندار ...

خداروشکر. منم دوبار توقف ضربان قلب تو هفته های ۱۷ و ۱۸ داشتم😔.دکتر بهت گفت آنفولانزا علت توقف ضربان قلبه؟

خداروشکر. منم دوبار توقف ضربان قلب تو هفته های ۱۷ و ۱۸ داشتم😔.دکتر بهت گفت آنفولانزا علت توقف ضربان ...

نه یه دکتر عمومی گفت احتمال زیاد از اون بوده من هنوزم تو ریم حساسیت مونده بخاطر همون سرماخوردگی انشالله مشکل شما حل بشه نگفتن چرا؟