2777
2789

خونه ی مامانم فرسوده است چند ساله میخوان بازسازی کنن نشده واسه همین دستو دلش به کار کردن نمیرفت هرچی هم میگفتیم  میگفت این خونه ی داغون حالا اینجاشو تمیز کنم چه فرقی داره من حق میدم در و دیوار همه سیاه همه جا نم زده و دلگیر 

چهارساله دست به خونه نزده حالا یکی از اقوام فوت کرد با بابام دارن میرن شهرستان فرشارو تونستم قانع کنم بدن قالیشویی مامانم به داداشم گفت  من رفتم فرشارو پهن نکنیا اول باید اشپزخونه تمیز شه. گفتم شما رفتین من میام اشپزخونتو تمیز میکنم حالا مثل خر موندم تو گل اشپزخونه من که شش ماه پبش تمیز کرده بود هفت روز طول کشید حالا اینو بعد چهار سال من چیکار کنم تو دوروز 😭😭

من و مامانم تو یه ساختمون زندگی میکنیم و زنگ زدم قالشویی فرشای جفتمونو اوردن بردن 

دیروز منو داداشم رفتیم پشت بوم کلی پتو و پادری شستیم مال جفتمونو به حدی که جا نبود واسه پهن کردن 

خونه ی خودمم دیوار حموم نم داده به دیوار حال و دیوار کنار بخاری ترک برداشته ده روزه به شوهرم میگم یه گچ کوفتی و یکم رنگ بگیر بیا اینارو درست کن میگه حال ندارم 

اشپزخونه ی خودم هفت روز کامل طول کشید و داغون شدم حالا امروز قالیشویی اورده جفت خونه هامون ترکیده  و کارها مونده با این اوضاع فکر کنم ده روز دیگه باید پهنشون کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول شوهرت و یکی بزن دردش بگیره یه ذره کمک کنه بد نیست😶

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
اول شوهرت و یکی بزن دردش بگیره یه ذره کمک کنه بد نیست😶

همین دیشب بحثمون شد میگه کمک نمیکنم الان هم حال ندارم دیوارارو درست کنم تو هم الکی خودتو خسته نکن با کار زیاد 

همین دیشب بحثمون شد میگه کمک نمیکنم الان هم حال ندارم دیوارارو درست کنم تو هم الکی خودتو خسته نکن با ...

چقد تنبل گلم از الان کاریش کن بعدا پدرت درمیاد من تجربشودارم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
فرسوده باشه ولی تمیزی ربطی به این جیزا نداده یعنی ظرف وظروفش هم لکه ای و کثیفن

سرویس ارکوپالش چند ساله تو کابینت مونده نه مهمون اومده استفاده شه نه تمیز کرده فکر کنم نیم میل جرم روشونه 

خیلی خیلی اوضاع خونه خرابه بابام چون سیگار میکشه کل خونه دوده است همه جا نم زده و زرد شده پرده و کابیتا قهوه ای دلگیر وسایل خونه مال قرن بوق اینجور مواقع ادم افسرده و زده میشه دیکه دست و دلش به کار نمیره منم دوتا بچه کوچیک دارم با یه شوهر تنبل خونه ی خودمو به زور سر و سامون میدم 

سرویس ارکوپالش چند ساله تو کابینت مونده نه مهمون اومده استفاده شه نه تمیز کرده فکر کنم نیم میل جرم ر ...

خب عزیزم ببین شستن اینا ربطی به دیوار نداره حالا اینا بشور 

یه رنگ نمیتونید خودتون بزنید کلی برچسب تو بازار هست نمیشه بزنی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
سرویس ارکوپالش چند ساله تو کابینت مونده نه مهمون اومده استفاده شه نه تمیز کرده فکر کنم نیم میل جرم ر ...

وای چقد درکت میکنم عین خونه مامان من چرک از سر و روش میباره تا مهمون زنگ میزنه که بیاد رعشه به تن کل خانواده میفته که یاخدا حالا چطور خونه رو تمیز کنیم.  ابرومون هم تو کل فک و فامیل رفته

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
همه چیو ببر حیاط آشپزخانه را با آب داغ بشور وسیله هارا تمیز کن بیار بچین کلی کیف میکنید از تنیزیشون

اره خیلی دوست دارم میگم اگه تمیز کنم مامانم حتما حس و حالش بهتر میشه و از افسردگی درمیاد ولی مشکل اینجاست خودم جون ندارم با خونه تکونی خودم یکی شده خستگی تو تنم مونده هفت روز تمام اشپزخانه ی خودمو برق انداختم بعد فکر میکردم شوهرم همکاری میکنه و حال و اتاقارو چهار پنج روزه تمیز میکنیم و همه جا یه دست تمیز میشه الان اینهمه وقفه افتاد حس میکنم اشپزخونم از اون تمیزی خاص دراومده 

پادرد همه ی جونمو گرفته هرچی کار میکنم تموم نمیشه انباری پاگرد ها دیوار ها که داغون شدن کار من نیست اینا 

حالا هم اشپزخونه ی مامانم که چهار ساله دست نخورده شد قوز بالا قوز کاش برای من تموم شده بود 😭😭