2777
2789
عنوان

مامانم چهار ساله اشپزخونه شو تمیز نکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 50 پست
خب عزیزم ببین شستن اینا ربطی به دیوار نداره حالا اینا بشور یه رنگ نمیتونید خودتون بزنید کلی برچسب تو ...

به شوهرم میگم رنگ بخر میگه پول ندارم میگه رنگ پلاستیک هم خیلی گرون شده 

مطمئنم بابام هم نداره 

به شوهرم میگم رنگ بخر میگه پول ندارم میگه رنگ پلاستیک هم خیلی گرون شده مطمئنم بابام هم نداره

امان از بی پولی پول باشه دوروزه جمع میشه

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از بی پولی پول باشه دوروزه جمع میشه

خب بخاطر همینم ادم افسرده دیگه دل و دماغ هیچ کاری مداره

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

من امروز گردگیری خونه مامانم تموم شد بدون کارگر نمیشه کمکی میخواد واقعا جونم در رفته تازه باید خونه خودمم شروع کنم 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
یهه ذرشو تو تمیز کن یکمم وایسا خودش بیاد جمع و جورکنه حالا چند روز دیرتر پهن کنه فرشارو طوری نیس

اره خوبی ماجرا اینه داداشمم هست کمک خوبی میشه داداشم هفده سالشه ولی کار خونه زیاد کمک میده 

میگم کاش خونه ی تکونی خودم تموم شده بود بعد مال مامانمو شروع میکردم فرشای خودمم وسطه شوهرم قول داده پنجشنبه  وسایل مورد نیاز رو بخره جمعه  که خونه است کمک کنه 

امروز و فردا باید همه تلاشمو کنم حداقل یکم  تمیز شه 

کمک مامانت کن عزیزم  آنقدر انرژی مثبت به خودش و بابا و زندگیش میدی و از لذت اونها دوبرابر به خودت میرسه 

من و خواهرام هرماه خونه پدرو مادرم رو تمیز میکنیم حیاط شستن و جارو و گردگیری و شستن حمام و سینک و اینا برای عید هم یبار دستمال میکشیم به کابینت‌ها و شستن سرامیکای مطبخ آنقدر ذوق میکنن و دعامون میکنن همیشه و این خیلی لذت بخشه 

نگران نباش همیشه شروع کار آدم سخته انگار رفتی تو دل کار برات کم کم آسون میشه 

نمیخواد صدر صدی تمیز کنی همون ۸۰ درصد هم تمیز کنی سریعتر وتمیز خودشو نشون میده آفرین دختر گل 

از داداشت کمک بگیر 

اره خیلی دوست دارم میگم اگه تمیز کنم مامانم حتما حس و حالش بهتر میشه و از افسردگی درمیاد ولی مشکل ای ...

اگه برات مقدوره کارگر بگیر

با داداشت سه تایی بیفتین به جون آشپزخونه

یک روزه تمومش کنید 

حتی اگه بتونی یک برچسب روشن به کابینت ها بزنی

درسته خسته ای ولی ایشالله خدا بهت توان میده

بچه هاتو بسپار به شوهرت حداقل

با زبون خرش کن

رنگ سفید کردن خونه آنقدر فضا رو نو و براق و تمیز انرژی مثبت میکنه که نگو خواهرم تازه رنگ کرده خیلی خوب شده انگار خونه نوساز شده 

حواست به لامپهای خونه هم باشه اگر سوخته دارن حتما تعویض کنید و از ترکیب نور سفید و خورشیدی ملایم استفاده کنید به خونه جون تازه میده نور زیاد افسردگی رو برطرف میکنه و خونه رو نوساز و تمیز جلوه میدهد

دلم برا داداشت سوخت تنها مرد مسولیت پذیر تو خونتون که همه اطرلفیانش سمی هستن

آره گناه داره اخه شستن ظرف و ظروف و پتو اینا که دیگه پول نمیخواد دیگه الان وضعیت همه یه طوری هست که دستشون خالیه ولی نمیشه دیگه تو کثیفی زندگی کنیم اصلا شاید یه تکون دادین این کثیفی ها رفت حال تون هم عوض شد 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜