2777
2789
عنوان

مامانم چهار ساله اشپزخونه شو تمیز نکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 50 پست
کمک مامانت کن عزیزم آنقدر انرژی مثبت به خودش و بابا و زندگیش میدی و از لذت اونها دوبرابر به خودت می ...

خدا خیرتون بده چقدر با پیامت انرژی گرفتم میدونی یه حسی دارم انگار که میخوام روحیه و مامان و باباو داداشم رو خوب کنم شاید باورت نشه حتی نجاتشون بدم از این طلسم چهارساله دیشب که به مامانم گفتم فهمیدم خوشحال شد از یه طرف میترسیدم از پسش برنیام و فکر و ذهنم تو خونه زندگی خودم مونده 

ولی من میتونم 😍😍😍

رنگ سفید کردن خونه آنقدر فضا رو نو و براق و تمیز انرژی مثبت میکنه که نگو خواهرم تازه رنگ کرده خیلی خ ...

بخدا من شوهرم دوسال پیش  میبردم شیمی درمانی از اون طرف کرونا هم گرفت خونه نصف نیمه رنگ شده بود خودم تنهایی وایسادم رنگ کردم میون این همه بدبختی چیکار کنم گفتم بچه هام چه گناهی دارن میخوام به استاتر بگم اگه میگم تمیزی ربطی به پول نداره نگه این کاربر چه دلش خوشه ادم یه موقع مجبور میشه به خاطر خانواده اش خودش شاد نشون بده من بحاطر بچه هام اون موقع خیلی روحیه ام حفظ میکردم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره گناه داره اخه شستن ظرف و ظروف و پتو اینا که دیگه پول نمیخواد دیگه الان وضعیت همه یه طوری هست که ...

دقیقا حداقل تمیز بودن از خودمون و بچهامون دریق نکنیم معلومه اون بچه چقد زجر میکشه تو زندگی

خدا خیرتون بده چقدر با پیامت انرژی گرفتم میدونی یه حسی دارم انگار که میخوام روحیه و مامان و باباو دا ...

اره خوبه یه یا علی بگو کمکت میکنه انرژی میده بهت 

خدا خیرتون بده چقدر با پیامت انرژی گرفتم میدونی یه حسی دارم انگار که میخوام روحیه و مامان و باباو دا ...

سلامت باشی عزیزم 

خیلی خوبه این همتتون آفرین دختر 

جز ما بچه ها کی میتونه کمک مامان بابای عزیزمون باشه که عمر و جونشون و توانشون رو برای زندگی ما گزاشتن 

کمترین کاری که از دستمون بر میاد همین تمیز و مرتب کردن خونشونه که با این کار هم اونا خوشحالن و هم ما 

و البته ما احتیاج به دعای خیر پدرومادرمون داریم 

خدا شما رو هم خیر بده که این کارو میکنی اما گلم سعی کن دائمی باشه باور کن خیرش به زندگی و آینده خودت و فرزندانت میرسه 

خب بخاطر همینم ادم افسرده دیگه دل و دماغ هیچ کاری مداره

اره واقعا پول بود میاد دوتا کارگر میومد یه روزه خونه رو آشپزخونه رو برق مینداخت،حاریم وقتی بچه مدرسه ای داشت یه خانوم همش کمکش بود

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

آره گناه داره اخه شستن ظرف و ظروف و پتو اینا که دیگه پول نمیخواد دیگه الان وضعیت همه یه طوری هست که ...

پتوهاشون کثیف نیست هیچوقت مرتب شسته میشه ظرفای دم دستی هم تمیزن و داخل یخچال هم تمیزه  ولی مثلا کشو ادویه ها کثیفه همه جا ریخته و رنگ گرفته یا ظرف مسی های بالای کابینت کلی چربی گرفتن و فرشا همه لکه است یا سینک جرم گرفته است 

یەنفر بگو بیاد کمکت بلکە شر آشپزخونە کم بشە

الان کە هیچ،امیدوارم تا داداشت ازدواج میکنە خونە رو سروسامون بدین❤️❤️❤️دلم چقد برا داداشامون میسوزە

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

پتوهاشون کثیف نیست هیچوقت مرتب شسته میشه ظرفای دم دستی هم تمیزن و داخل یخچال هم تمیزه ولی مثلا کشو ...

خب اینا کار نداره دختر تمیز میشه همه را بریز تو آب گرم و لا پودر ماشین بشور اینقدر تمیز میشه با پودر ماشین هوم کر بشور اینقدر بوش خوبه ادم کلی انرژی میگیره 

اره واقعا پول بود میاد دوتا کارگر میومد یه روزه خونه رو آشپزخونه رو برق مینداخت،حاریم وقتی بچه مدرسه ...

والا ما و مامانم پول داریم ولی هرگز همچین کاری نمی‌کنیم مگه خودمون چمون هست که کسی دیگه رو بیاریم تو زندگیمون

تازه معلوم نیس چطور تمیز کنه 

هیچ کی اندازه خودمون دلسوز نیست 

هیچ کسو قبول نداریم برای کارای خونه الا خودمون خداروشکر آنقدر تنبل و بریده نشدیم که کارمون رو بدیم به کارگر

به نظر من با سلیقگی ربطی به وسایل خونه نداره فقط دیواری که میگی رو حتما درست کنید

مامان من جوونتر بود خانه داری و مهمون داریش زبونزد بود شیرینی عیدو خودش میپخت قالی میبافت کلی کار هنری میکرد تا اینکه سی و پنج سالگی که من تازه عقد کردم مریض شد و متاسفانه به خاطر درد رو اورد به مخدر 😥تا چند سال زندگیمون داغون بود تا اینکه ترک کرد و الان هم کلا افسرده است بیرون نمیره پادرد و بهونه میکنه هممونی نمیره بهونه میاره شوهرم دوست نداره و این کار خونه نکردن هم عوارض هموناست منم به عنوان دختر خیلی سعی مو کردم ولی مامان من یه عادتی داره خودتو بکشی هم میگه تو واسه من هیچکار نکردی

بخدا من شوهرم دوسال پیش میبردم شیمی درمانی از اون طرف کرونا هم گرفت خونه نصف نیمه رنگ شده بود خودم ...

افرین به شما خانم قوی 

خدا خیرتون بده 

بله که همینطوره تمیزی به پول ربط نداره 

و همینطور از نظر روانشناسی و در دینمون هم سفارش به تمیزی و پاکی شده که انرژی‌های مثبت رو به خونه میاره و پریشان حالی رو از بین میبره  واقعا همینطوره 

ما مستاجر داشتیم بنده شوهره وضع مالی خوبی نداشت ماشین هم نداشتن اما آنقدر زندگیشون برق میزد از تمیزی که نگو