خونه ی مامانم فرسوده است چند ساله میخوان بازسازی کنن نشده واسه همین دستو دلش به کار کردن نمیرفت هرچی هم میگفتیم میگفت این خونه ی داغون حالا اینجاشو تمیز کنم چه فرقی داره من حق میدم در و دیوار همه سیاه همه جا نم زده و دلگیر
چهارساله دست به خونه نزده حالا یکی از اقوام فوت کرد با بابام دارن میرن شهرستان فرشارو تونستم قانع کنم بدن قالیشویی مامانم به داداشم گفت من رفتم فرشارو پهن نکنیا اول باید اشپزخونه تمیز شه. گفتم شما رفتین من میام اشپزخونتو تمیز میکنم حالا مثل خر موندم تو گل اشپزخونه من که شش ماه پبش تمیز کرده بود هفت روز طول کشید حالا اینو بعد چهار سال من چیکار کنم تو دوروز 😭😭
والا ما و مامانم پول داریم ولی هرگز همچین کاری نمیکنیم مگه خودمون چمون هست که کسی دیگه رو بیاریم تو ...
خب عزیز هر کی یه جوریه،مثلا جاریم بنده خدا دست تنها بود شوهرش که خدا عمرش بده همش ماموریت هست،،البته خودشم مدیر یه موسسه خیره بود،که چند ساعتی از روز رو هم موسسه بود ولی بچه ها که از مدرسه میامدن اینم می اومد خونه،
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷
خب اینا کار نداره دختر تمیز میشه همه را بریز تو آب گرم و لا پودر ماشین بشور اینقدر تمیز میشه با پودر ...
اره خوبیش اینه در حیاط از اشپزخونه است میگم فردا همه رو خالی کنم تو حیاط تو لگن با اب گرم و پودر بشوریم همونجا بذاریم خشک شن بعد بریم کابینتارو بشوریم چون فلزی ان بعد داداشم بره رنگ بخره بزنیم بعدم کابینتارو بچینیم حالا خداروشکر مامانم کمد دیواریها و انباری و حیاط رو تمیز کرده خودش
والا ما و مامانم پول داریم ولی هرگز همچین کاری نمیکنیم مگه خودمون چمون هست که کسی دیگه رو بیاریم تو ...
واسه این حجمکار سنگین کارگر خیلی خوبه الان چون عجله هم داریم خونه ی خودم مونده. من اشپزخونه خونه ی خودم هر روز پنج شش قسمت رو تمیز کردم اساسی هفت روزه دسته ی گل شد ولی الان خونه ی مامانم رو باید یکی دو روزه جمعش کنیم اگه شرایطشو داشتیم یکی میاوردیم میشست کلا ظرفارو میشست خیلی خوب میشد
بله همینطوره هر کسی یه توانی داره و یه طرز فکری درست میفرمایید ولی بعضیا حسرت میخورن که وای ما پول ن ...
من خودم دوست دارم کمکی داشته باشم ولی همسرم نمیزاره، کار خونه گاهی واقعا نمیخوام انجام بدم با سه تا آدم وسواسی افتادم که تصورشم سخته
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷