2777
2789
عنوان

جشن تعیین جنسیت میگیرید (سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه گرفتی قبل از مشخص شدن جنسیت نگو دوس داری پسر باشه یا دختر باشه.

بعدا بچه این فیلم رو می بینه و اگه حس کنه جنسیتش اونی که مطلوب شما بوده نیست اذیت میشه

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

اگه گرفتی قبل از مشخص شدن جنسیت نگو دوس داری پسر باشه یا دختر باشه.بعدا بچه این فیلم رو می بینه و اگ ...

نه اصلاااا حتی ذره ای گوش ذهنمم اینو نمیارم ک چی دوست دارم باشه یا نباشه 

واقعا برام فرقی نداره

اینو دوست دارم که دوتا بادکنک صورتی و آبی میبرن تو مطب دکتر بعداز اینکه دکتر جنسیت رو تشخیص داد یکی از بادکنکارو میترکونه ساده و جمع و جوره هیجانشم بیشتره آدم استرس جشن هم نداره،البته باید بری پیش یه پزشک خوش اخلاق و باحوصله

ما دکتر نوشت بچه خواهرم رو گذاشت پاکت ما دادیم به تشریفاتی اونا خودشون رنگ جنسیت رو ریختن توی بادکنک ...

ماه چندم قطعی مشخص شد ؟ مشکل من اینه عجولم از الان دوس دارم برم nt حتی احتمالی هم شده بدونم جنسیت رو🤣

اینو دوست دارم که دوتا بادکنک صورتی و آبی میبرن تو مطب دکتر بعداز اینکه دکتر جنسیت رو تشخیص داد یکی ...

فکر نمیکنم هر دکتری قبول کنه و حوصله اینکارارو داشته باشه مخصوصا مراکز شلوغ 🤣

من خوشم میاد ولییییییی من انقد عجول بودم ک توی سونو گرافی چشمم رو دهن دکتره میخ بود ک میگه دخمل یا پ ...

عزززیزم 

منم مثل خودتم بخدا 

دل تو دلم نیست ک رفتم سونو nt دکتر چی میگه حتی احتمالی😍🤣

ماه چندم قطعی مشخص شد ؟ مشکل من اینه عجولم از الان دوس دارم برم nt حتی احتمالی هم شده بدونم جنسیت رو ...

اخر ماه چهارم بود یا اوایل پنجم

از اول به دکتر گفت حتی اگه فهمیدی زودتر از ان تی نگو

عزززیزم منم مثل خودتم بخدا دل تو دلم نیست ک رفتم سونو nt دکتر چی میگه حتی احتمالی😍🤣

ولی بعضیا چجوری تحمل میکنن صبر میکنن تا موقع جشن ببینن تو دلی شون چیه.من ۶ماهه ب دنیا اومدم تو این زمینه انگار🤣 ان تی بهم احتمال دختر داد انومالی قطعی دختر گفت