fergal_ مدیر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 1627 عنوان جشن تعیین جنسیت میگیرید (سوال) | مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 47 پست خیلی سخته که ادم ۵ ماه تحمل کنه و ندونه جنسیت رو بعلاوه اینکه خیلی دلم جشن تشریفاتی نمیخواد دوس دارم دو نفره باشه و ایده ای ندارمو از طرفی اصلا نمیدونم بگیرم یا نگیرمنظرتون چیه 1403/12/01 | 23:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقه_پاک عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 3693 ای جان خدا حفظش کنهمامانم اینا میگن حس میکنیم دختره خودم برام اصلا فرق نداره😅 خیلی خوبه ک برات فرقی نمیکنه عزیزم مامان مهربونی میشی حتما. انشالله صحیح سالم بغلش کنی. دخمل پسمل هرکدوم مزه خودشونو دارن .انشالله خیره 🤩🤩
fergal_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 1627 خیلی خوبه ک برات فرقی نمیکنه عزیزم مامان مهربونی میشی حتما. انشالله صحیح سالم بغلش کنی. دخمل پسمل هر ... ممنونم مهربون لطف داری ❤️❤️
کافه_پولونیا عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 6058 قشنگه ولی خیلی تکراری شده یه ایده دیگه میخوام موضوع دیگه اینکه چجوری ۵ ماه صبر کنم تا جنسیت قطعی مشخ ... عزیزم دوسداری جنسیتو بدونی بیا روبیکا@tashkhiss_jensiat سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat