2777
2789
عنوان

جشن تعیین جنسیت میگیرید (سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی بعضیا چجوری تحمل میکنن صبر میکنن تا موقع جشن ببینن تو دلی شون چیه.من ۶ماهه ب دنیا اومدم تو این ز ...

منم دوس دارم یه جشن دو نفره بگیرم ولی وقتی فکرشو میکنم که باید ۵ ماه صبر کنم میبینم اصلا نمیتووونم

عه منم باردارم میشه یکم از علایمت بگی یا حالتات

اوایل درد سینه . سردرد . دلدرد مث پریودی . سه ماه اولم که کلا با حالت تهوع و ویار گذشت عاشق بوی بدن شوهرم بودم و نمک و ترشی دوس داشتم به بو کتری و اشپزخونه هم حساااسسس . سه ماهه دومم که هیچی نبود سه ماهه سوم یکم سنگین میشی حرکت سخته 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

منم دوس دارم یه جشن دو نفره بگیرم ولی وقتی فکرشو میکنم که باید ۵ ماه صبر کنم میبینم اصلا نمیتووونم

علائمت چیه ببینم میتونم تقلب برسونم یا نه هههه. ولی آزمایش خون سلفری رو بدی راحت بهت میگن جنسیتو

خب هزینش خیلی بالاست فک میکنم الان ۶،۷ تومن هزینشه توجیح منطقی نداره

نه ۲ میلیونه فقط جنسیتش 

جشن انچنانی هزینه نداره زود بفهمی از بلاتکلیفی دربیای توجیه نداره

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نه ۲ میلیونه فقط جنسیتش جشن انچنانی هزینه نداره زود بفهمی از بلاتکلیفی دربیای توجیه نداره

نه بیشتره پرسیدم 

شاید شهر یا شهر متفاوته اینجا بین ۶ تا ۷ تومنه

علائمت چیه ببینم میتونم تقلب برسونم یا نه هههه. ولی آزمایش خون سلفری رو بدی راحت بهت میگن جنسیتو

والا علائم که از بوی بعضی غذاها مخصوصا پیاز داغ و سیر داغ ب شدت بدم میاد و عوق میزنم

خابالو و کسل شدم 

میلم نسبت به غذاهای گوشتی کم شده 

وقتی گرسنم میشه تهوع میگیرم 

تند تند هم گرسنم میشه 🤕

نه بیشتره پرسیدم شاید شهر یا شهر متفاوته اینجا بین ۶ تا ۷ تومنه

عزیزم من تهرانم انجام دادم جنسیت خالی ۲تومن 

جنسیت و مونگولی و بیماری های ژنتیک۶ونیم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

کدوم ازمایشگاه انجام دادین ؟ من تماس گرفتم بهم گفتن ۶،۷ تومن 😐

خب همون دومیو بهت گفتن احتمالا بگو جنسیت خالی میخام 

من مندل انجام دادم توانیر