2777
2789
عنوان

خونه تون به نام کیه زن یا شوهر چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 109 پست
بحاطر این چیزا نه خودت نه شوهرتو اذیت نکن بخدا ارزش نداره به اسم اونم که باشه مال توئه چه فرقی داره

والا برا خودمم مهم نیست 

ولی میبینم اطرافیانم بدون اینکه کار کنن خونه و ماشین شوهراشون به اسمشون میزنن دلم میسوزه که شاید دوستم نداره اعتماد بهم نداره ارزش من پایینه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونمون به اسم منه 

یه ماشین هم داریم اوایل عقد خرید زد به اسم من 

الانم تو فکر خرید یه ماشین هستیم قلباً دوست دارم به اسم خودش باشه ولی میگه نه به اسم تو باشه بهتره 

البته خونه با طلاهای من و پول بابام بود 

برای ماشین هم پول و طلا دادم 

ماشین دومی هم که میخوایم بخریم بیشترش با حقوق منه... همه حقوقمو پس انداز میکنیم... 

ولی مسئله اینجاست اگه میخوای زندگی کنی پس چه اهمیتی داره چی به اسم کی باشه اگه شوهرت خوبه بشین سر زندگیت واسه این چیزای بیخود بحث درست نکن... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
کاش شوهرم خونه بخره به اسم خودش کنه.در ضمن شما خب پولی ندادی که به اسم شما کنه.یا خونه دومتون نیست . ...

این زن بخاطر اون اقا و بچه های اون اقا مونده خونه داره خانه داری و مادری میکنه

اونم ۲۴ ساعته شبانه روز

مگر کلفته هیچ حقی نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب اگر ایشونم خانه داری و فرزند داری نمیکرد و میرفت بیرون سرکار چه بسا قبل شوهرش خونه میخرید

این حرف شما مال زمانی بود که زن خودشو برده مرد میدونست و فکر میکرد باید غلام شوهرش باشه نه تو این قرن

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

ما سه دونگ سه دونگ کردیم.

حالا برات سخته جدی جدی بگی.

ب شوخی شوخی باخنده بهش بگی چطور؟؟

من خودم مثل شما بودم ولی باخنده و شوخی جلو بردم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
والا همیشه رک باشیدبا من و من کردن ب جایی نمیرسیبهش بگو خونه رو به نام من بزنخیلی راحت

نمیتونم واقعا خجالت میکشم بگم از طرفی ممکنه تحقیرم کنه که درامدم خیلی کمتره 

خب بگه نه چی؟ 

بحث میشه 

حالا تو خوبی خانمی  

چند روز پیش یکی تاپیک زده بود میگفت قهر رفته خونه باباش چون پدرشوهره برای دخترش خونه خریده 

حالا خودش صاحب خونه بودااا مستاجر نبود... 

بعد فکر میکرد حق باهاشه🤧🤐😑

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

راستش خونه که واسه پدرشوهرمه،ما نشستیم

اما دلم میخواد اگر یه روزی خونه از خودمون داشتیم،حداقل سه دنگ از خونه رو به نام من بزنه،یعنی زنی که سالها با همسرش زندگی میکنه و تو کم و کاست و سختی پایه هست،لیاقت ۳ دنگ خونه رو نداره؟!

چرا همه گفتن توقعت بیجاست،یا گفتن مگه پول خونه رو دادی؟؟؟مگه زندگی مشترک نیست؟اگر تو سختی کنار همیم،تو آسایش هم باید باشیم

من پدرم یکسال قبل فوتش خونش  رو ۶ دنگ زد به اسم مادرم،گفت هم جای مهریه ت،هم اینکه تو زندگی خیلی زحمت کشیدی.

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

چرا باید بزنه به نامت؟اونا که میزنن به نام یا خیانت کردن برا بستنِ دهن زنشون میزنن به نام،یا دنبال زن بازی و این حرفان خانمه برا اینکه پشتش قرص باشه اجبارا میگه خونه بزن به نامم.در ۹۹ درصد موارد مَرد یه ایرادی داره که خونه میزنه بنام زنش.

تو مشکلی چیزی توی زندگیت هست؟؟؟؟

یا مشکلی نیست دنبال مشکلی خودتو بندازی توی چالش

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

چه فرقی داره عزیزم.تازه خونه ای که مرد همینجوری بزنه به اسم زن به راحتی به اسم هبه میتونه پس بگیره.ح ...

نه برام مهم نیست ک بخوام مهریه ببخشم و وارد این داستانا بشم 

فقط دوست داشتم دلی به نامم بزنه برام احترام قایل بشه 

نمیتونم واقعا خجالت میکشم بگم از طرفی ممکنه تحقیرم کنه که درامدم خیلی کمتره خب بگه نه چی؟ بحث میشه

شما این چند سال تو خونه هزینه کردید؟ درامدتون اومدن تو زندگی ؟ پس انداز نکردید برای خودتون؟؟

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

سه دونگ سه دونگ.

من به شوهرم خیلی اعتماد دارم، میدونم حتی زنشم نباشم، تا آخر عمرش ، ساپورتم میکنه.

ولی من از مادرشوهرم میترسیدم، ارث بچه گرفته، بهش مزه کرده.

اگر خدا نکرده برای شوهرم اتفاقی بیوفته، پدرش نه ولی مادرش حتما میاد سراغ سهم و ارثش.