2777
2789

سلام دوستان، من امروز از یه واسطه شنیدم پدرم رفتن زندان، هیچ کس نمیدونه، یعنی مادرمم دیروز زنگ زد که بابات بی هوارفته شیراز و خداحافظی نکرده، بابام خیلی بدهی دارن، و به ما هیچی نگفتن به اینم گفتن که ازش سند بگیرن، کسی که ازش پول قرض گرفتن شیرازه و بابام و برده شیراز.

من هنوز باورم نمی‌شه آخه دیشب تو ایتا با بابام چت کردم، امروزم زنگ زدم جواب داد فقط گفت کار دارم بعدا زنگ بزن، مگه میشه کسی تو زندان باشه و بتونه تو ایتا پیام بده یا تلفن جواب بده؟

توروخدا کمکم کنید با هیچکس نمیتونم حرف بزنم، نه با همسرم نه با مادرم، اصلا تو شوکم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید هنوز بیرونه.

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

ن زندان ک جای اینکارا نیست قطعا باباتون زندان نیست یا هم اون لحظه ک ایتا چت میکردین نبوده

دیشب باهام چت کرده که تو راه بوده، یعنی میشه تو راه زندان وقتی پلیس اومده دنبالت چت کنی؟‌ اخه طولانی‌ام بود چتمون شاید ده دیقه شد

نه هر بازداشتی گوشی تحویل میگیرن حتی واردشدن به کلانتری

مطمئنی؟ مثلا حالتی نیست که مثلا یکی خانوادش خبر ندارن گوشی بدن دستش، چون میگم امروز زنگ زدم جواب داد ولی زود قطع کرد

شاید فقط خواستن ببینن که این واسطه هه سند داره یا نه. مثلا بهش گفته: اگه یه وقت کارم گیر کرد یا بازداشت شدم سند بیار بزار برام.

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

نه بابا زندان کجا بود 

اگه زندان بود ک نمیتونست پیام بده

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

شاید فقط خواستن ببینن که این واسطه هه سند داره یا نه. مثلا بهش گفته: اگه یه وقت کارم گیر کرد یا بازد ...

ایشالا اینطوری باشه که میگی، خیلی برام دعا کن، بابای خیلی مرد خوبیه، فقط زندگی یکم سخت شده براش و بدهی زیاد بالا اورده

مطمئنی؟ مثلا حالتی نیست که مثلا یکی خانوادش خبر ندارن گوشی بدن دستش، چون میگم امروز زنگ زدم جواب داد ...

مگر اینکه خیلی اصرار کنن و جرم شون خاص نباشه اما اینکه بتونن چت کنن محاله.نهایتا خیلی کوتاه تماس پاسخ بدهند.