2777
2789
عنوان

خونه تون به نام کیه زن یا شوهر چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 109 پست
خدا سلامتی بده والا هیشکی دوست نداره تو نخ این چیزا باشه . زندگی شیرین تر از این حرفاست اما یه سری م ...

بله درست بهترین مرد دنیا رو هم نمیشه بهش اعتماد کردهرزنی باید ی پشتوانه ای برای خودش داشته باشه چون نه قانون پشت زن نه خانواده پس باید خودمون به فکر خودمون باشیم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا الان بخوبی وسیاست نگیری بعد ها با جنگ بگیریبرای منکه مادر دوتا بچه هستم خیلی بد بعدها مهریه ب ...

اره ولی دعوا با شوهر پیش بیاد چی؟

کامنتِ صفحه های قبلم گفتم،خواهرم به زور خونشونو زد به نام خودش از اون روز اینا هر روز با شوهرش دعوا و بحثو بدبختی داشتن،دیگه شوهره گفته بود مهریه اتو ببخش تا این قضیه تموم بشه خواهرمم مهریه اشو کامل بخشید به هوای اون خونه.

به نظرم ارزش نداره برای اما و اگر های آینده اینجوری زندگیتو زهر کنی.

البته به اخلاق شوهر هم بستگی داره که اینجوری وحشی بازی درنیاره.ولی ما خیلی به خواهرم‌گفتیم بابا خونه جفتتونه بشینبد زندگیتونو کنید چه فرقی داره به نام کی باشه این کارا چیه،انقد کش مکش داشتن که پارسال هم از هم طلاق گرفتن😓

حالا همینه که من به اسی میگم دعوا پیش نیاره،چشمم ترسیده و هرکسم ببینم به زور میخواد اینکارو کنه راهنمایی میکنم میگم نکن ارامشتو فدای یه خونه نکن.

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

اره ولی دعوا با شوهر پیش بیاد چی؟کامنتِ صفحه های قبلم گفتم،خواهرم به زور خونشونو زد به نام خودش از ا ...

اونا به هرحال طلاق میگرفتن حالا اون خونه شده بهونه

حداقل خوبیش اینه الان خونه داره دیگه

تو زندگی زناشویی هرچی هست باید نصف به نصف باسه چون دو نفر برای یک زندگی دارن تلاش میکنن.زنی که این وسط خانه داره تکلیفش چی میشه هیچی نباید به نامش باشه.عجب طرز فکری دارن بعضیا.مگه مردا از کجاشون پولارو میارن.زن هم درعوض تو خونه هزار کار میکنه