2777
2789
عنوان

خونه تون به نام کیه زن یا شوهر چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 109 پست

به نام من خیلی میترسه یه چیزیش بشه منو بچم به پست خونوادش بخوریم

ولی در کل اعتماد باید بین زنو شوهر باشه شاید تردید داره

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید به نام شما بگیره ،مگه طلا فروختی ،

نه طلا نفروختم ولی کار میکنم 

نمیدونم چرا تو ذهنم این قضیه نشون دهنده ارزش و اعتماد به منه

خودم دوست ندارم این حس رو داشته باشم و مخمخه گرفتم 

اصلا یه استرسی انگار دارم 

مثل وقتی ک منتظری ببینی کسی تولدت یادشه یا نه 

هیچی از الان بگم خودتو ناراخت نکن به اسم خودش میزنه شوهر منم چند تا خونه داره هیچوقت این کارو نکرده میترسه منن عین زن داداشم که خونه ی برادرمو ازش گرفت به نام خودش زد و از خونه بیرونش کرد بشه

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
برا من مهم نیس اصلا ولی خودم اگ مرد بودم 20 سال هم از زندگی مشترک میگذشت تا وقتی همسرم خودش طلا یا ...

کاش من زنت بودم 😂😂😂😂😂

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

کاش شوهرم خونه بخره به اسم خودش کنه.در ضمن شما خب پولی ندادی که به اسم شما کنه.یا خونه دومتون نیست .معمولا ی خونه دوست دارن به اسم خودشون باشه .خونه دوم فردین بازیشون گل کنه به اسم زن میکنن یا سه دونگ سه دونگ.

ششمین کاربری 😒

چجوری قبول نمیکنی؟ چی میگی یعنی؟ سر این قضیه بحث میکنی بنظرت؟

شما میگی بین ما پرده هست

ما نه

من از خرج و پس انداز شوهرم خبر دارم

همیشه هم گفتم بهش هر چی داریم یا ۳ دنگ ۳ دنگ

یا چنان دست به ولخرجی و ریخت پاش میزنم که نتونی شلوارت دوتا بشه

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

نه طلا نفروختم ولی کار میکنم نمیدونم چرا تو ذهنم این قضیه نشون دهنده ارزش و اعتماد به منهخودم دوست ن ...

جای این فکرا باهاش حرف بزن باهم به توافق برسید شاید یکیتون تونست بدون درگیری و ناراحتی اون یکی رو قانع کنه بنظر من وقتی زن و شوهر تا این حد باهم صمیمین که کنار هم میخوابن و بچه دار میشن دیگه این رودروایسی نباید وجود داشته باشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز