2777
2789
عنوان

خونه تون به نام کیه زن یا شوهر چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 109 پست

خونه به نام هرکس باشه هیچ فرقی نداره مهم احترام و تعهد و اعتماد بین زن و شوهر، اما واقعا نمیتونم حرف اونایی که میگن(مخصوصا یک خانم علیه یک خانم) طلا فروختی یا پول دادی رو درک کنم، چون همین خانم از خرج خورد و خوراک و پوشاک و  تفریحاتش زده تا مرد تونسته پول پس انداز کنه و خونه بخره.

محتاج نگاه خداوند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش خونه که واسه پدرشوهرمه،ما نشستیماما دلم میخواد اگر یه روزی خونه از خودمون داشتیم،حداقل سه دنگ ...

خودت داری میگی جای مهریه زده به نام.

منم خواهرم جای مهریه خونه رو زده به نامش این منطقی هست.

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

چرا باید بزنه به نامت؟اونا که میزنن به نام یا خیانت کردن برا بستنِ دهن زنشون میزنن به نام،یا دنبال ز ...

چه ربطی داری مرد مرد باشه ب زنش اعتماد داشته باشه ب نام میکنه

زن حق داره تو اون خونه

منم شوهرم یه خونه رو زده به اسمم بدون هیچ خیانتی و حرفی

راستش خونه که واسه پدرشوهرمه،ما نشستیماما دلم میخواد اگر یه روزی خونه از خودمون داشتیم،حداقل سه دنگ ...

نصف خونه منطقیه اما کل خونه نه وقتی اولین خونست 

پس خود مرد چی میشه؟ 

باید منصف بود 

حالا تو خوبی خانمی چند روز پیش یکی تاپیک زده بود میگفت قهر رفته خونه باباش چون پدرشوهره برای دخترش ...

همه عروسها طلبکار پدرشوهرن . حتی سر جهاز خواهرشوهر هم قهر میکنن 

همش هم بخاطر اینه الکی گوششون رو پر کردن ... ولی زنداداش خودشون بگه خون به پا میشه 

همیشه هم یه جمله رو تکرار میکنن که پدرشوهرم به همه بچه هاش همه چی داده بجز شوهر من 

یعنی تو نی نی سایت همه شوهرها ناتنی هستن پس اونایی که همه چی بهشون دادن کجان نمیدونم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
نه طلا نفروختم ولی کار میکنم نمیدونم چرا تو ذهنم این قضیه نشون دهنده ارزش و اعتماد به منهخودم دوست ن ...

نمیتونی بگی کل خونه رو به نامت بزنه ،میتونی ازش بخوای دو دنگ بزنه به نامت ،بگو دوست دارم حس امنیت و ارزش داشته باشم ،معلومه که نمیکنه ،خدای نکرده اتفاقی برا تو بیوفته مادر و پدرت میتونن خونه رو بگیرن به عنوان ارث و مهریه شما ،

چطور وقتی به نام بزن میتون پس بگیره؟

طبق قانون هبه

اگر چیزی از شوهرتون گرفتید یا به اسمتون زد

یا باید کاغذ بده مثلن در ازای فلان مقدار پول اینو به زنم دادم

یا باید اون ملک رو بفروشی تا مال تو بشه

وگرنه میتونه بگه به زنم هبه کردم ( یعنی هدیه کردم) و هر وقت بخواد میتونه هبه رو پس بگیره

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

چرا باید بزنه به نامت؟اونا که میزنن به نام یا خیانت کردن برا بستنِ دهن زنشون میزنن به نام،یا دنبال ز ...

این با اختلاف عجیب ترین نظری بودکه خوندم 😏😏🫤🫤

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
همه عروسها طلبکار پدرشوهرن . حتی سر جهاز خواهرشوهر هم قهر میکنن همش هم بخاطر اینه الکی گوششون رو پر ...

واقعا همین طوره ،پدر شوهر من که جهاز آوردم ناراحت بود ،فکر کن بعد دوست نداشت پسرش دو تکه بگیره ،اما دخترش که ازدواج کرد جهیزیه داد و از دامادش یخچال و تلویزیون و .خواست ،به دامادش و دخترش زمین داد ولی به شوهر من هیچی

شوهرمنم میخواد زمین بخره قراره یک سومش رو من بدم دیروز گفتم به نام من بخر تو خونه بحث شد گفت میخوای چیکار چه فرقی داره به اسم کی باشه ،این درحالیه که من کل درآمدم خرج خونه زندگی میشه هیچی واسم نمیمونه درامدم هم مثلا سالی ۱۰۰الی ۲۰۰تومنه

لایک نکن پدر بیامرز
والا برا خودمم مهم نیست ولی میبینم اطرافیانم بدون اینکه کار کنن خونه و ماشین شوهراشون به اسمشون میزن ...

بخدا من مامانم زنداداشام همه،خواهرشوهرم همه اینا ماشین به نامشونه،من اصلا برام مهم نیست به شوهرم بگم اونا زدن منم میخوام.اصلا شوهرِ شک میکنه فک میکنه میخوای ولش کنی بری کلا نمیزنه به نام😂

من نمیدونم اخلاقت چجوریه ولی بااین قضیه کنار بیا،بعضی مردانمیزنن به نام خانمشون.

چه فرقی میکنه اگر شوهرت ادمِ خوبیه زندگیتو بکن دنبال دردسر هم نباش

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁