2777
2789
عنوان

صمیمیت با جاری آری یا خیر

275 بازدید | 19 پست

سلام عزیزای دلم

من حدودا ۱۵ سال از جاریم کوچکترم

و خب یجورایی حرفای مشترکی نداریم باهم

ولی من خیلی دوست داشتم باهم صمیمی باشیم

چندباری که شروع کردیم صحبت کردن احساس کردم حرفو میبره به سمت مسائل زنونه و خصوصی

و خوشم نمیومد ولی باخودم گفتم داری زیادی سخت میگیری، شاید همیشه خانم ها توی جمع هاشون از این حرفا میزنن و تو تاحالا درمعرضش نبودی....

خلاصه باهم حرف زدیم از اینکه چقدر راحت حامله شده و چقدر رابطشون خوبه و ... می‌گفت و منم برای اینکه همراهیش کنم خیلی سربسته گفتم که ما ام رابطه های خوبی داریم و جمعش کردم...

الآن سریع ادامه‌ش رو میگم‌هولم نکنین🥲😅

دوستای عزیزم من کارشناس بیهوشی شاغل در مرکز جراحی زیبایی هستم، اگه سوال درمورد عمل های زیبایی داشتین روی من حساب کنین😍👩🏻‍⚕️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خوشم نمیاد آخه مسائل رخت خوابو بگم

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

حالا اینبار که دوباره سر صحبتمون باز شد دیدم دوباره بحث رو کشوند به رابطه و اینکه آره شوهر من خیلی هاته و‌ نمیدونم شوهر تو چجوریه؟

ما فلان موقع اینکارو کردیم تو عقد اینجوری کردیم ...

خلاصه حسابی خاطرات شخصی تعریف می‌کرد و به طبع منتظر بود منم تعریف کنم

دوستای عزیزم من کارشناس بیهوشی شاغل در مرکز جراحی زیبایی هستم، اگه سوال درمورد عمل های زیبایی داشتین روی من حساب کنین😍👩🏻‍⚕️

منم خیلی دو به شک شدم از طرفی دوست نداشتم درمورد اینچیزا حرف بزنم از طرفی ام خوشحال بودم که به من احساس نزدیکی کرده 

منم گفتم به هر حال اینا برادرن دیگه احتمالا مثل همن

و سرمو گرم میوه خوردن کردم

حالا نظر شما چیه

اصلا چرا همچین حرف هایی میزنه؟

شایدم من خیلی حساس شدم نمیدونم 

نخونده میگم خیر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

منم میپرسیدم از جاریم خیلی الان پشیمونم.جاریم۵ سال ازم کوچیکتره ولی زودتر از ما ازدواج کرده...بخاطر فضولی نبود،واقعا بخاطر سوالات و مشکلات خودم میپرسیدم بخاطر کسب تجربه..دیگه بعدا احساس کردم فکر میکنه من فضولم و مشتاق تا دربارشون بدونم هرچی هم بگیم فکر میکنم به شوهرش میگه درحدیکه الان وقتی باهاش حرف میزنم فکر میکنم شوهرش هم کنارمون نشسته تا بدونم چی بگم چی نگم..خیلی دختر خوبیه ولی من نباید میپرسیدم..

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
منم میپرسیدم از جاریم خیلی الان پشیمونم.جاریم۵ سال ازم کوچیکتره ولی زودتر از ما ازدواج کرده...بخاطر ...

چه جالب ، شایدم اون بنده خدا مثل شما قصدش انتقال تجربه‌س

حالا بخونی ام بدک نیست😅

صمیمیت با خانواده شوهر عاقبت نداره

ارتباط داشته باش ولی نه اینکه ساعت ها بشینی کنارش صحبت کنی

کار واجب داشتی زنگ بزن بهش

تهش میشه چقولی حسادت خراب کردن رابطه تو و شوهرت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نمیدونم شاید میخواد ببینه باکره بودی یا نه

نمیدونم چ‌وضعیتی هستی الان، ولی من شب اول ازدواجم باردار شدم، بعضی‌ها فکر میکردن مال قبل مراسم ازدواجه و از سوالاتشون می‌فهمیدم

باید ببینیم شرایط زندگی شما چطوره تا نظر بدیم

ولی با جاری هیچ‌وقت پشت خانواده شوهرت کوچکترین حرفی نزن

نمی

دونم چه نظری بدم از شرایطتتون باخبر نیستم ما جو بینمون هیلی خوب و گرمه چندین ساله هیچ بدی ندیدم. خلاصه دوستیم شدید.شبها تا صبح دورهم هستیم از چرت پرتام گفتیم. مشکلیم پیش نیومده. چون طرفمو شناختم.بستگی به نیت طرفت داره دوس واقعی باشه فضول نباشه

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰