2777
2789
عنوان

دلم برای خودم و خانواده م میسوزه بگید چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 48 پست
ومایی که مادرشوهرم 10 تا بچه داره وکلی نوه چند تامون سه تا بچه داریم خودم سه تا ماشاالله کلی نوه گا ...

پر امتیاز ترین پست این تاپیک.... ✌️

😐😐😐😐😐

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۵تا برادرو ۲تا خواهر دارم اکثرا هم متاهل و نوه و عروس و داماد دارن.

از خانواده پدری ۴تا عمو و۱عمه ک فقط یکی از عموهام ۹تادخترداره😀مادری هم ۷تاخاله۲دایی ک بازم ماشالله اونا هم ادامه دارن .

ولی بخدا عید تا عید شاید فقط خانوادم در حد نیم ساعت خونم میان .همه هم توی ی شهریم .

هیچ مشکلی هم نداریم ولی بخاطر عصرارتباطات دیگه همه از هم خبردارن.لوزومی ب خیلی کارا نیس

من ۵تا برادرو ۲تا خواهر دارم اکثرا هم متاهل و نوه و عروس و داماد دارن.از خانواده پدری ۴تا عمو و۱عمه ...

مراسمی دورهمی باشه همدیگرو دارید . خدا رو شکر کنید 

راضی باش به رضای خدا 
ما هم مثل شما ولی کاشکی نمیگفتی

من خودم کلا یه خواهر دارم 

اگه از این نظر بخوام نگاه کنم واقعا کسی ندارم حالا اسی هم بزاره چند تا بچه گیرش بیاد انشاالله بزرگ بشن دورش شلوغ میشه 

همسایه ما خودش تک فرزند بود گذاشت 4تا بچه گیرش اومده 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

پر امتیاز ترین پست این تاپیک.... ✌️😐😐😐😐😐

والا تا الان که میخوان بزننم که چرا گفتم 

حالا شما تیکه میندازی یا خوشت اومد؟؟ 

وا حالا نمیشه دل این بنده خدا و اینجوری نسوزونی

دل سوزوندن نیست اسی خودش دور وبرش میبینه خانواده پر جمعیت رو 

بعد هم من خودم کلا یه خواهر دارم و از طرف خانواده خودم هیچ کی نیست  

اما از طرف همسرم شلوغن ماشاالله 

ما فامیل پرجمعیتی هستیم ولی رفت و امد زیادی نداریم گرونیه نمیشه خونه کسی رفت یا به تعداد بالا پذیرایی کرد

قدیم هم نیست که یه کاسه تخمه و یه ظرف سیب میذاشتن جلو مهمون اگه بخوای پذیرایی کنی باید سنگ تموم بذاری که از عهده هر کسی برنمیاد و تو اولویت سبد خانوار نیست

والا تا الان که میخوان بزننم که چرا گفتم حالا شما تیکه میندازی یا خوشت اومد؟؟

مهم نیست برای من عزیزم 

اتفاقا برات خوشحال هم شدم . انشالله کنار خانواده ی پرجمعیت همیشه شاد و خوش باشی 

راضی باش به رضای خدا 
من خودم کلا یه خواهر دارم اگه از این نظر بخوام نگاه کنم واقعا کسی ندارم حالا اسی هم بزاره چند تا بچه ...

من خودم سه تا پسر دارم 

خواهرم یه دختر 

برادرم هم مجرده

امروز تولد پسر کوچیکه ست 

میگه مامان دوست دارم یه عالمه آدم بیان تولدم

راضی باش به رضای خدا 

من از یک عمه نزدیک ۲۰ تا با نوه‌ها ...از یک عمه دیگه نزدیک ۶۰/۷۰ تا

دایی و خاله هم روی هم دیگه شاید ۱۵۰ تا

ولی سالی ی بارم خونه ها همدیگه نمی ریم....کی گفته هر کی خانواده پر جمعیت داره همیشه پیش همن

فقط ب شرطی پیش هم می رن و صمیمی هستن ک پدر بزرگ مادربزرگ زنده باشند

من متاسفانه از هر دو طرف پنجاه سال پیش فوت کردن، حتی قبل ب دنیا اومدن من....

آره واقعا 

من دلم برا بچه‌هامون خیلی میسوزه

خودمون خوبیم الحمدلله 

فقط بچه‌ها

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

بهتر حرف و حدیث کمتر آ ونهایی که زیادن از دور خوبنتوشون همش دعوا و غیبت و حسادته

ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله برا ما که اینجوری نیست

اقوام خوب نداشتین شما

وگرنه کثرت دلیل بر دردسر نیست 

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.