2777
2789
عنوان

اگه ازدواج کردم و اون برگشت چی😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 110 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وکالت بلاعزل در طلاق بگیر

یعنی چکار کنم

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
تکلیفتومعلوم کن موقعیت خوب ممکنه باز نشه ها

موقعیتی اومده تو خوابمم نمیدیدم ولی حسی ندارم فقط بخاطر پولش میخوام زنش بشم 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
دلیل رفتنش چی بود؟؟؟؟کجا رفته؟؟؟؟

خودمم نمیدونم عشق ما زبانزد بود یهو همه چیز الکی خراب شد 

موقعیتی اومده تو خوابمم نمیدیدم ولی حسی ندارم فقط بخاطر پولش میخوام زنش بشم

خوب الان کمی بخودت مهلت بده بزار ازاین حس دوگانگی رهابشی به طرفت بگو من نیاز دارم به زمان بیشتر

زود عقد نکن 

🌿 🌱🪻

از همین میترسم نمیخوام زندگی ینفرو خراب کنم نمیخوام خائن باشم 😔

سر چی رفت ؟

امیدت ب خدا باشه

اگر هنوزم میتونی برا برگشتش دعاکنی

یعنی احتمال این ک خدا برش گرد.ونه زیاده

چون اگر قرار باشه ب خواستت نرسی اصلا نمیتونی دعاکنی

__

علایم مستجاب شدن دعاروچک کن

شاید دعات مستجاب شده

ولی هنور زوده ک ب خواستت برسی

براهمین هنوز برنگشته

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

چرا اون اندازه ارزن به فکر تو نبوده و ولت کرده رفته ولی تو هنوزم اینجوری میگی اگه تا آخر عمر هم برنگ ...

💔

اگه فکر می‌کنی ازدواجت ممکنه پایدار نباشه یه وکالت در طلاق بگیر (همون حق طلاق تو عرف) فردا دیگه راه ...

چرااصلا ازدواج کنه که بخواد طلاق بگیره 

اول فکرکنه هم طرف الانشو بشناسه

هم به فرد قبلی فکر کنه و ببینه باید چکارکنه

🌿 🌱🪻

چه خصوصیتی داره که میخوای لگد بزنی به خوشبختیت ؟ 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه