بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوش به حالت عزیزم از قدیم گفتن دوری و دوستی من یه خاله دارم که تا وقتی به ما میرسه پز دختراش رو میده میگم کاش خاله نداشتم یه عمه هم دارم که نگم بهتره ..... عموها و دایی هام هم سالی یک بار سراغ همدیگه رو میگیریم کاش فامیل نداشتم
سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
من خاله دایی هام پدر بزرگ مادر بزرگ هام همه فوت شدن
بابامم از دست دادم
نهایتاً چندتا دختر خاله و دختر دایی و پسر خاله موندن برام که باهاشون رفت و آمد دارم.
گاهی میرم سرمزار از این همه فاتحه خوندن خسته میشم میگم کاش بودن میشد کلی خونه که دم عید آدم میرفت یا دلش میگرفت میرفت مهمانی
💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
هم بد هم خوب ، بلعکس ما فامیل پر جمعیت با فاصله طبقاتی زیاد داریم ، یعنی خاله و دختر خاله و پسر دایی و پسرعمو و دختر عموی زیاد تجملاتی در مقابلش ما هیچی ندار چه فایده داره چنین فامیلی که بینشون یا تحقیر بشی یا همیشه تو رفت و امد و مناسب ها و مهمونی ها باید تو دردسر بیفتی ، همون فامیل کم خیلی بهتره می تونید با همونا رفت و امد راحت داشت باشید،چشم هم جشمی و حسادت هم کمتره
💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا