2777
2789
یا خداما هم هنوز حکم الزام قطعیش نیومده ولی گفتن ضعف مهارت ارتباطی داره و نیاز به زوج درمانی یعنی مم ...

مال ما دیگه کاری نیست که نکرده 

۱۵ میلیارد دارایی داره ولی همه به اسم خانوادش کرده 

تو دادگاه دست رو قرآن گذاشتن که چیزی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال ما دیگه کاری نیست که نکرده ۱۵ میلیارد دارایی داره ولی همه به اسم خانوادش کرده تو دادگاه دست رو ق ...

همینم قسم خورد

ولی من اعتراض زدم تمام داراییشو نوشتم بالاخره بی تاثیرنیست ۹ ماه یه سکه شده فعلا

خب چرا مهریش که هر ۱۴؛ماه یکی طلاق هم نمی‌دن نفقه هم نمی‌دن اجازه سر کار رفتن هم ندارد پس بمیره

شما عزیزم باید همون اول حق طلاق رو میگرفتی 

بعدم همینجور الکی که نمیشه طلاق گرفت 

یه دلیل باید داشته باشی باید از راهش میرفتی 

تا نتونه لجبازی کنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
همینم قسم خوردولی من اعتراض زدم تمام داراییشو نوشتم بالاخره بی تاثیرنیست ۹ ماه یه سکه شده فعلا

خوبه 

مال ما داماداشون شاهد شدن و دست رو قرآن گذاشتن الکی گفتم تو مغازه ای که مال خودش کارگر و ماهی ۱۰ میگیره 

الان هر ۱۴:ماه یک سکه

چرا دخترتون رو به همچین عوضی ها دادید؟

برادر شوهرم بود 

نمی‌دونستم انقد بد ذات 

مریضی صرع داره و کلی ایراد دیگه 

خواهرم گفت اشکال نداره مهم این اول زندگی آواره مستأجری نیستم 

چون وضع مالیش خوبه 

اشتباه کردیم 

من دارم مهریه میگیرم میتونم چندتا بگیرم بعد بگم بقیه اش رو نمیخوام حق طلاق بهم بده نمیشه که هیچی نگی ...

نامزد سابق من گفت دیگه نمیخوامت بعد خودش نرفت درخواست بده داشت عشق و حال میکرد دختر بازی میکرد منم رفتم درخواست دادم گفت اگه مهریه بگیری طلاقت نمیدم من خودمم مهریه نمیخواستم بگیرم گفتم میبخشم حق طلاق بده اونم داد 

بعضی وقتا باید از حقت بگذری تا راحت بشی واقعا داشتم تو آتیش جهنم میسوختم جونمو نجات دادم 

اونم هنوز طلاق نگرفته بودیم دست یه دختره که کل شهر باهاش خوابیده بودن و بدون صیغه گرفت آورد خونشون بعد طلاق هم عقدش کرد 

گفت مفته زن گرفتن زن طلاق دادن خیلی پرو شد دیگه نذاشت جدا بشیم 

حتی تو دادگاه دختره رو می‌آورد 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹