2777
2789
عنوان

دلم برای خودم و خانواده م میسوزه بگید چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 48 پست
والا فک میکنی،از یه ورم ما بخوایم یه دعوتی ساده بدیم ۹۰نفر باید دعوت کنیم

دقیقا ما هم همین طور 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش به حالت عزیزم از قدیم گفتن دوری و دوستی من یه خاله دارم که تا وقتی به ما میرسه پز دختراش رو میده میگم کاش خاله نداشتم یه عمه هم دارم که نگم بهتره ..... عموها و دایی هام هم سالی یک بار سراغ همدیگه رو میگیریم کاش فامیل نداشتم

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

عزیزم میفهمم خیلی سخته 

من خاله دایی هام پدر بزرگ مادر بزرگ هام همه فوت شدن

بابامم از دست دادم

نهایتاً چندتا دختر خاله و دختر دایی و پسر خاله موندن برام که باهاشون رفت و آمد دارم.

گاهی میرم سرمزار از این همه فاتحه خوندن خسته میشم میگم کاش بودن میشد کلی خونه که دم عید آدم می‌رفت یا دلش می‌گرفت می‌رفت مهمانی

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
بلاخره جشنی خدای نکرده عزایی چیزی باشه به دادت میرسن اما ما ...

عزیزم فک کن نوه 36 هستم خدایی زیادیم ولی من هنوز نوه اولیا رو ندیدم نگاه عیب نداره حداقل واسه بچت بعدا یه خواهری برادری شما هم برو دوست پیدا کن

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

هم بد هم خوب ، بلعکس ما فامیل پر جمعیت با فاصله طبقاتی زیاد داریم ، یعنی خاله و دختر خاله و پسر دایی و پسرعمو و دختر عموی زیاد تجملاتی در مقابلش ما هیچی ندار  چه فایده داره چنین فامیلی که بینشون یا تحقیر بشی یا همیشه تو رفت و امد و مناسب ها و مهمونی ها باید تو دردسر بیفتی ، همون فامیل کم خیلی بهتره می تونید با همونا رفت و امد راحت داشت باشید،چشم هم جشمی و حسادت هم کمتره 

ومایی که مادرشوهرم 10 تا بچه داره وکلی نوه چند تامون سه تا بچه داریم خودم سه تا ماشاالله کلی نوه گا ...

ما هم مثل شما ولی کاشکی نمیگفتی

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

خدا رحمت کنه همه ی اموات رو

الهی آمین 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا