2777
2789
عنوان

بنظرتون دلایل طلاق من منطقیه❓

1208 بازدید | 101 پست

۱_من ۱۷ سالمه شوهرم ۳۲

تفاوت سنی..( اولش فکر میکردم مشکلات ایجاد نمیکنه) 

یک سال با هم زندگی کردیم الان داریم جدا میشیم

و چندین ماه هست ک میریم دادگاه 

ولی اون میگه برگرد درست میکنم همه چیو

۲_ محدودم میکرد، میگفت همه جا باید ازم اجازه بگیری وخیلی سخت گیر بود خداییش

۳_  خانوادم اصلا دوسش ندارن اصلاااااا و میگن اگه بخوای دوباره برگردی  دیگه ما رو از دست دادی

۴_ حس میکردم آمادگی زندگی رو ندارم 

و دلیل های دیگه ک یادم نیست

۵_ یه دقیقه با هم خوب بودیم یه دقیقه بعد دعوا

و همش دعوامون میشد زیاد جوری ک خسته بودیم

خوبی هاش( پولدار بود،،، خیلی دوستم داشت، منم خیلی دوسش داشتم،،  و چیزای دیگه) 

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشی زده زیر دلت

هم اونموقع که بدی ها رو ندیدی و قبول کردی با این آدم ازدواج کنی

هم الان که خوبی ها رو نمببینی و پای تعهد و انتخابت نمي ایستی

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

راستش نه واقعابایدخپدتو درست کنی

حتی با وجود اینکه تفاوت سنی داریم؟ 

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
نه مشخصه از هون موردهاست که الکی با هم یکی به دو میکنند و طلا ق می‌گیرند.

منظورت منه؟  

خوشی زده زیر دلتهم اونموقع که بدی ها رو ندیدی و قبول کردی با این آدم ازدواج کنیهم الان که خوبی ها رو ...

ایستادم خیلیم وایسادم ولی داشتم نابود میشدم از بس محدود بودم خیلی زیاد

الانم ۷ ماهه رفته پیداش نشده

حتی با وجود اینکه تفاوت سنی داریم؟

بله مهمه ولی نه به اندازه طلاق ببین طلاق درسته راحتتر می‌کنه ولی معایبشم ببین به نظرم فوق احساسی داری تصمیم میگیری چه بخوای چه نخوای طلاق تو ایران اذیت کنندس تازه به دلایل غیرمنطقی یکم بگذره بینهایت پشیمون میشی

بخاطر پولداری ؟کسی که عاشقته کسی که دوستت داره محدودت نمیکنه عزیزم ..چیو میخواد درست کنه؟چرا کار به ...

منم همین میگم،  اخه ۷ ماهه من باهاش قهرم نیومده بپرسه که چرا قهری،،  فقظ چند بار پیامم داد انگار دوست پسرم بوده😐

الانم میگه بیا فرار کنیم اگه منو میخوای

بنظرم اصلی ترین دلیل تخریب این رابطه خانواده شما بودند 

که همسرتون را از چشمتون انداختن و شما اشتباهات همسرت را خیلی فراتر از چیزی که بوده می‌دیدی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍