2777
2789
عنوان

نماز نمیخونم

1331 بازدید | 80 پست

سلام من بیست و یك سالمه.نماز نمیخونم ولی خودم دوس دارم بخونم . چند وقتیه هر جا هم میرم زیارت كنم حس قبل رو ندارم. خیلی ادم عصبی ولجباری شدم. حجابمم بد نیست همسرمم نمازشو میخونه. احساس میكنم از خدا دور شدم حالم خیلی بده .با این حال به كوچكترین خواسته هام جواب میده.اما من ادم نشدم كه نشدم.احساس میكنم ارامش از زندگیم رفته همش میخوام با یكی بحث كنم.هر كارمیكنم اروم نمیشم😔😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخون کاری نداره عادت میکنی.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

من استراحتم ..اصلا غسل و همه جیو قاطی کردم..نمیدونم نمازم چی میشه بلاخره...حمومم نمیتونم برم..ده روزی یه بار اونم به زور

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

به خودمون تذکر بدیم که وقتی اذان میگن خدا داره صدامون میکنه بعدش خیلی زشت میشه اگه خدا با اون همه عظمتش ما رو صدا بزنه بعد ما اهمیت ندیم!!!!

همین الان اگه یه فرد حتی اگه غریبه باشه و صدامون بزنه واکنش نشون میدیم ولی وقتی خدا صدامون میزنه چی؟؟؟

تو اون یکی تاپیک هم گفتم 

هر وقت حال نماز خوندن را هم نداشتین اذان را بخونید 

وقت تمام اذانها تو خونه اذان بگید علاقمند به نماز میشید

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت

یه نذر کن مثلا بیست روز کامل همه ی نمازاتو بخونی . روزی یک صفحه هم قرآن بخون . قرآن خیلی بهت آرامش میده . 

خیلی خوبه که همسرت نماز میخونه . پس تو هم بخون که بهت دلگرم باشه . اینجوری ممکنه اونم نمازشو نخونه وقتی میبینه برای تو مهم نیست .

عزیزم بهترین کار دنیا نماز خوندنه.من که همیشه اول به فکر نمازمم.کاری کن نتونی ترکش کنی.ضرر نمیکنی .مطمن باش

خدیا بعد پنج سال ناامیدم نکردی و دخترمو بهم دادی.هزاران مرتبه شکر.خدایا دوباره میخوام مامان بشم .اینبارم ناامیدم نکن.و هیچ وقت هم ناامید نمیشم.