2777
2789
عنوان

نماز نمیخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاطمه جون اصلا به خودت تحمیل نکن هر وقت حوصله و شوق داشتی نماز اون وقت بخون کم کم انقدر بهش عادت میکنی و آرامش میگیری ازش که میبینی منتظر وعده بعدی هستی

ايرانم طاقت بيار 1401 نزديك است...
منم نميخونم مشكلي ولي ندارم  يا بخون ،يا اگه هم نميخوني ديگه خودت رو هي نخور

میشه دلیلتو واسه نخوندن بگی؟ همینطوری میخوام بدونم

آخه دیگه ته تهش وقتی بدونیم این کار واجبه و حتما باید اجرا بشه ک باید بخونیم

من  یه مدت کوتاه نخوندم خیلی بهم ریختم از لحاظ روحی 

دوباره شروع کردم خیلی خوشحالم

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 
من استراحتم ..اصلا غسل و همه جیو قاطی کردم..نمیدونم نمازم چی میشه بلاخره...حمومم نمیتونم برم..ده روز ...

گیسو جون باید برای غسل تیمم بدل از غسل کنی اما برای نماز وضو بگیری و هر وقت حمام رفتی حتما غسل کن 

ايرانم طاقت بيار 1401 نزديك است...
گیسو جون باید برای غسل تیمم بدل از غسل کنی اما برای نماز وضو بگیری و هر وقت حمام رفتی حتما غسل کن&nb ...

اینا ک میگی و اصلا بلد نیستم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بنظرم ادم نباید عادت کنه باید همیشه مثه روز اول با اشتیاق اون کارو انجام بده

دقیقا .من اون شوق رو ندارم اصلا.نمیخوام بخاطر اینكه گردنم نمونه بخونم.میخوام دوس داشته باشم وبا رضایت بخونم.از اون طرفم ناراحتم كه نمیخونم.یعنی ناراحتم كه چرا مث خیلیا ذوق نماز و اذان ندارم برعكسم.

میشه دلیلتو واسه نخوندن بگی؟ همینطوری میخوام بدونم آخه دیگه ته تهش وقتی بدونیم این کار واجبه و حتما ...

اخه اصلا اينجور فكر نميكنم كه چون گفته شده بايد بخونم،

به اينكه ارامش خيلي خوبه داره واقعا معتقدم ،

ولي خيلي وقته كه ديگه نميخونم ،دليل خيلي خاصي ندارم ،شايد تنبلي ،

ولي در كل خيلي اعتقادات مذهبي ندارم 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

من نماز نمیخونم به چند دلیل 

یکی اینکه تمرکز ندارم موقع نماز خوندن فکرم پخش میشه اصلا یادم میره رکعت چندم هستم

دوم اینکه معمولا سر وقت نمیخونم و قضا میشه

سوم اینکه گاهی شرایط غسل و وضو با لاک و اینجور چیزا سخت میشه