2777
2789
عنوان

نماز نمیخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 80 پست

منم میخوندم ی مدته کلا نمیخونم

وقتی خدا ب دادم نمیرسه انقدر صداش کردم

خب پس نمازم واجب نیس وقتی خدایی نیس

ازش خواستم ازاین دوراهی درم بیاره همین نگفتم کنج میخوام ک ..چند ماه التماسشو کردم کلی نذر کلی دعا نشد پس نمیخواد امشبم رفتم زیر بارون برای اخرین بار از امام زمان خواستم

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده روز یبار حموم😲😲🤤🤤

اونم به زور😭😭😭اگه نباشه بهتره..فک کن چقد من بدبختم 

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

منم نمیخوندم راستش حیلی بهم میگفتن ولی میگفتم باید ی کشش قلبی باشه دیگه اینجوری که نمیشه ولی اخرش سرم به سنگ خورد و الان خدارو شکر ی ماهه نماز میخونم...تو هم سعی خودتو بکن ...بخدا نماز ادمو از خیلیییی کارا دور میکنه...واقعا تاثیر داره

اینا ک میگی و اصلا بلد نیستم

ببین به شوهرت بگو یه تیکه سنگ مرمر به اندازه ای که بشه کف دو دست توش جاشه برات بخره داشته باش 

بعد هر وقت غسل واجب گردنت بود باید نیت اون غسل بکنی بعد تیمم کنی برای اینکه گیج نشی از تو اینترنت کلیپ طریقه تیمم رو دان کن ببین اگرم خواستی خودم برات توضیح میدم خیلی راحته

اما دیگه وضو که نیاز به تحرک نداره یه لیوان آب و یه ظرف باید برای نماز وضو بگیری

اما هر وقت رفتی حمام باید غسل انجام بدی چون تیمم تا زمانی اعتبار داره که آب نباشه یا آب ضرر داشته باشه

امیدوارم گیج نشده باشی😂😂

ايرانم طاقت بيار 1401 نزديك است...
منم میخوندم ی مدته کلا نمیخونم وقتی خدا ب دادم نمیرسه انقدر صداش کردم  خب پس نمازم واجب نیس و ...

عزیژم انشالله توام یه روز نظرت یرگرده. مطمءن باش خدا حواسش ست من خودم اصلا ن نماز ن هیچ كاردیگه نمیكنم. قرانم نمیخونم ولی خدا همیشه حواسش بهم بوده حس كردم.اما من ازش دورم .حیف كه ما ادما قدرنمیدونیم.من خودم یكیش

عزیزم اگه اب براتون ضرر داره هم غسل وهم وضو رو میتونید به جاش تیمم کنید

خیلی خوبه تیمم بشه..دوست دارم باردارم نمازم رو ترک نکنم..مرسی حتما سرچ میکنم انجام میدم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ببین به شوهرت بگو یه تیکه سنگ مرمر به اندازه ای که بشه کف دو دست توش جاشه برات بخره داشته باش  ...

نه یه چیزایی فهمیدم..حتما اجراش میکنم 😘😂مثلا آجر نمیشه؟وضو میتونم غسل و نه خیلی

عزیزم اگه اب براتون ضرر داره هم غسل وهم وضو رو میتونید به جاش تیمم کنید

آب براش ضرر نداره استراحت مطلق فقط باید برای غسل تیمم کنه وثو رو باید بگیره

ايرانم طاقت بيار 1401 نزديك است...
اونم به زور😭😭😭اگه نباشه بهتره..فک کن چقد من بدبختم 

من واسه دختر اولم پونزده روز يه بار ميرفتم اونم با ترسو لرز خدا نكنه بد بخت باشي ميگزره ان شاالله نينيت سالم مياد بغلت

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
من واسه دختر اولم پونزده روز يه بار ميرفتم اونم با ترسو لرز خدا نكنه بد بخت باشي ميگزره ان شاالله ني ...

فدات بشم..خدا کنه بیاد همه سختیها بره...خیلی سخته