2777
2789
عنوان

پارانوئیدی هستم 😔

161 بازدید | 5 پست

نمیدونم چطور میتونم از بدگمانی فرار کنم همش فکر میکنم دوست*پسرم داره بهم خیانت می‌کنه اونقدر حالم بده که یه سیم کارت گرفتم امتحانش کنم ولی هنوز هیچکیو پیدا نکردم که اینکارو برام انجام بده

ما ۶ ساله باهم تو رابطه ایم شاید اخلاقش باعث شده من اینجوری شم شاید باور نکنید ولی من فقط سه تا دوست دارم که اونم گاهی تلفنی باهاشون حرف میزنم به شدت محدودم کرده خودشم افسردگی داشت چون باباش ازش حمایت نمیکرد که ما باهم ازدواج کنیم تازگیام مادرش سرطان گرفته اوضاعش خیلی بدتر شده ناراحتیشو سر من خالی می‌کنه منم همش فکر می‌کنم دوسم نداره یا داره بهم خیانت میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی چندبار به نی نی سایتیا گفتم دوستمو امتحان کنن ولی هیچکی قبول نکرد

اینم بگم تو این ۶ سالی که با همیم هنوز یکبار گوشیشو نگا نکردم یعنی گوشیشو بهم نمیده که بخوام نگا کنم هرچی م میگم چی تو گوشیته که ازم قایم می‌کنی میگه هیچی تو فقط باید اعتماد کنی

پارسال سر یه جریانی دو هفته باهم قهر بودیم طولانی ترین قهرمون بود

دم غروب بود رفتم گل خریدم باهم آشتی کردیم چقدرم گریه کرد گفت فکر نمیکردم برگردی اینم بگم بحث خیانتو اینجور چیزا نبود خانوادگی بود

از ماشینش پیاده شد یهو گوشیش زنگ خورد اسمشو *جدید* ذخیره کرده بود منم گفتم این کیه گفت شماره جدید پسرعمه مه منم فرداش بهش زنگ زدم دیدم یه دختره هرچی به دوستم گفتم چرا دروغ میگی با کی رفتی تو رابطه گفت اشتباه میکنی حتما یه رقمو غلط ذخیره کردم

هنوز شمارشو دارم