2777
2789

اول بگم که سریع نگید رختخواب و فلانو چنان(طعنه نزنید لطفا)

همسرم خیلی گرم مزاجه همش رابطه میخواد، با هم ارتباط خوبو عاشقانه ای داریم البته گاهی هم دعوا داریم اما خداروشکر اختلافاتمون کمه.

ما دیشب رابطه داشتیم اما آخرش به نتیجه نرسید، امروزم من پریود شدم اما در حد لکه بینی. درخواست رابطه کرد من قبول نکردم گفتم پریود شدم.

الان اخلاقش خیلی زیاد تند شده قبل از خوابم الکی دعوا راه انداختو خوابید، خیلی ازش ناراحتم، تا پریودی من تموم بشه اخلاقش دیگه همینه، بنظرتون چکار کنم با این بشر که درک نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم برطرف کن نیازشو من شده پریود بودم خودمو تمیز شدم و انجام دادم من حتی واژینیسموسم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

رابطه عاشقانه یعنی شوهر دوران پریود رو درک کنه و به زنش سخت نگیره

والا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

وا مگه ادم زن گرفته فقط ترتبشو بده .که با ندادن  بخواد سگ بشه .باهاش صحبت کن بگو من احساس حقارت میکنم وقتی که رابط نداریم تو با من بدرفتاری  احساس میکنم فقط به این خاطر منو میخوای  بگو ممنون میشم این رفتارت درست کنی 

اگر نمی تونی بگی تو یه  برگه بنویس با جملات قشنگ و اروم 

اهمیت نده باید یاد بگیره ب احوالاتت احترام بزاره و صبر کنه منم همسرم اینجوره و هربار ک پریود میشم به شوخی میگه خدا گر ببندد دری ز رحمت.... منم با همون خنده میگم ن خدا همین ی در رو برات گذاشته الانم بستس و تمام دیگ اهمیت نمیدم به اینکه ناراحت شده اخلاقش تند شده یا هرچی 

بیخیال بابا